Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlgaBłaszczek

Stawiam się dla pań które mają pytania! :)

Polecane posty

Witam. Nazywam się Olga Błaszczek. Nie dawno skończyłam stusia w Krakowie na Collegium Medicum.Niedawno zdobyłam specjalizację I stopnia Ginekologię. Służę pomocą na wasze pytania :)

Gość gość
Czy to prawda, że jak się dużo śpi na boku w ciąży, to może dojść do przemieszczenia płodu i taki poród będzie trzeba odebrać "tylnym cesarskim cięciem" (cięcie się na plecach wykonuje i plecami wyciąga dziecko)?

Gość gość
umiesz moze obliczac terminy porodu?? bo mnie ciekawi jedna rzecz.. jutro zaczynam 23 tc mam znajomą która dzis zaczeła 23 tc. i ona ma termin wyznaczony tydzien później. jak to możliwe??

Gość gość
urodzilam blizniaki, jeden syn bialy, drugi czarny. moj maz jest chinczykiem. jak do tego doszlo? dodam ze nie zdradzalam meza, ale on moze mnie zdradzil na wyjezdzie sluzbowym.

Gość gość
Czy jest możliwość urodzenia cybernetycznego dziecka jeśli tak to proszę o rade jak to zrobić?

Gość gość
Czy mężczyzna może urodzić dziecko tak jak obyło się to w jednym filmie? Oczywiście zapłodnić trzeba byłoby go in vitro.

Gość gość
Mam krowę i niedługo będzie się cielić. Jak sprawdzić płeć tego krowiego dziecka? Krowa dużo muczy więc to może być źrebak? Dodam że u mnie konie i krowy w jednej oborze są a nie mamy żadnego byka.