Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

martwe dziecko 16 tydzień!

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie do pan których spotkało to nieszczęście.. chciałam po prostu zapytać jakie miałyście objawy , czy coś was bolało itp... czy po prostu wyszło na USG... i czy wcześniej coś sygnalizowało na te katastrofe w sensie dziecko owinięte pępowiną lub wcześniejsze ciąże zagrożone..

Gość gość
A czemu pytasz? U ciebie coś takiego się stało czy może się nakręcasz?

Gość gość
znajoma tak stracila dziecko i w kolko drazyla ten temat i mnie nakrecila ;/ ;( nie umiem przestac o tym myslec.. nie chce z nia juz gadac i wole zapytac jak to jest u osob ktore to przezyly;(

Gość gość
pytam o objawy a kiedy to sie moze stac to wiem.

Wcale nie musi być objawów. Ja I ciąże straciłam w 14 tygodniu - zero plamień i innych objawów. Tak jak napisałam wcześniej - nie drąż tego tematu,skoncentruj się na sobie i dziecku. Inaczej każdą rzecz będziesz analizowała ze 100 razy. Ale w każdym razie rób jak uważasz za słuszne.

Gość gość
pytalam z ciekawosci i jezeli ktos ci brzeczy nad uchem to w koncu zaczynasz myslec ze tez moze dziac sie cos zlego, ale dzieki za odpowiedz;)

Gość gość
Ach, te znajome. Moje też mnie tak nastraszyły, że nie wiem co. No ale co mozna zrobić? Nic. Jak się stanie, to się stanie. Przykre, ale tak niestety to jest. A Twojej znajomej polecam wizytę u terapeuty, bo się jeszzce nie pozbierała.

Gość gość
tak tez mysle , staram sie z nia jak na razie rzadko spotykac bo w koncu i ja bede potrzebowala lekarza..;( ogolnie nie mysle ale czasem przypominaja mi sie jej slowa i zaczynam myslec.

Gość gość
ja straciłam dziecko w 37 tc, cały czas miałam złe przeczucia, wiedziałm że coś jest nie tak, córka się coraz mniej ruszała w szpitalu nikt mi nie uwierzył, potem jak dzecko zmarło każdy mnie przepraszał- było za poźno

Gość gość
Ja w 19 tyg. na usg dowiedzialam sie ze ciaza obumarla w 16tyg. Nie mialam zadnych objawow