Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie tanio kupic kurtki przeciwdeszczowe?

Polecane posty

Gość gość

Myslicie ze dostane takie kurtki w miare tanio gdzies na sali w marketach? W sklepach sportowych ceny od 300 w gore a ja potrzebuje tylko na kilka dni nad morze bo jade we wrzesniu wiec by mi sie jakas przeciwdeszczowa kurtka przydala

Gość gość
lidl? real?

Gość ela33ss
Fajną opcję daje serwis www.gdzieobejrze.pl. Publikują listę miejsc w okolicy, w których można sprawdzić przed zakupem konkretny towar. To może być praktycznie każdy produkt – rtv, książka, biżuteria..cokolwiek.

Gość gość
do autorki tematu: Ty kotku masz duże cycki jędrne i dojrzałe, to musisz mieć duży rozmiar kurtki

Gość bvffg
Znam taki sklep, który może Ci się spodobać – http://www.shop.volcano.pl/. Ciepłe i ładne kurtki, swetry damskie i męskie, uniwersalne kolory i fasony. Rzeczy bawełniane z najlepszej baweły, nawet jak piorę często, to się trzymają dzielnie! Polecam ten sklep, bo to jest naprawdę dobra marka. Na stronie jest też lista outletów tego producenta, są w kilku miastach w Polsce na pewno.

Gość gość
a wiecie może gdzie można dostać jakiś płaszcz przeciwdeszczowy ale dla faceta? Mój mąż potrzebuje, a nie bardzo wiemy gdzie kupić.

Gość gość
Mój chłopak kupował na wiosnę płaszcz przeciwdeszczowy marki Sabak. Może kojarzysz tego producenta, bo oni szyją kurtki i płaszcze już od dawna. Tutaj jest pełna oferta http://www.sabak.pl/.

Gość gość
Fajne męskie kurteczki można znaleźć na www.denley.pl :)

Gość gość
w mięsnym