Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOZE WSTYD ZA POLKE MI DZIS BYLO

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w londynie, bylam dzis w jakiejs pakistanskiej tradycyjnej knajpce. Lubie takie jedzenie i to tyle, chlopaka mam czecha bialego. No i wchodzi taka w burce. Tylko oczy jej widac, ninja, z dzieckiem... Kupuje cos tam i siada kolo mnie. Slucham a ona do tego dzieciaka po polsku zaczyna gadac :/ Jezu jak zal dziewczyny! Co ona oszalala????

Gość gość
powinno się takim obywatelstwo odbierać i zakazywać wjazdu do Polski. Niech sobie siedzą w tych swoich lepiankach z kozami i nie przynoszą hańby narodowi

Gość gość
Anglia własnie dała temu bydłu raj na ziemi poprzez swoja akceptację a ci zaczeli toczyć wojny i mordowania żeby cały świat miał islam

Gość gość
No wiem, strasznie ich tu duzo. A moja praca jest w okolicach wlasnie chyba pakistanskiej dzielnicy, tragedia to jest zwlaszcza jak te swoje buhu modly zaczynaja odprawiac :/

Gość gość
Lo boziu jaka straszna historia! Wez sie pierdyknij w ten glupia ryjek i zajmij swoim zyciem, swoja pipka i swoja religia!

Gość gość
Czecha, fuuuu

Gość gość
Powinno odbierać sie obywatelstwo takim szmatom.Mam nadzieje ze do tego kiedyś dojdzie

Gość gość
No, faktycznie. Janusz czy Czesiek znalazł se pakistańską dziurę do bzykania i każe jej gadać po polsku do dzieciaka - niby taki patryjota.

Gość gość
gość dziś No, faktycznie. Janusz czy Czesiek znalazł se pakistańską dziurę do bzykania i każe jej gadać po polsku do dzieciaka - niby taki patryjota. Debilu polska sie puscila z ciapatym i ja zamkna w burke.

Gość gość
Nie ma to jak polskie ku"rwy i alkoholicy, ktorzy wyjechali na zmywak! Przybyli z katolickiego, europejskiego, nowoczesnego i tolerancyjnego panstwa! Wstyd przynosisz ty! Zakompleksiona, rasistowka idiotko! Przez takich idiotow smieje sie Z nas juz nie tylko cala europa!

Gość gość
W*********j ciapatolowie. Na zmywaku to mamusie widzisz. I owszem smieje sie caly swiat z niedorobionych latwych kundli twojego pokroju ktore przed kazdym szpary uchyla bo to takie nowoczesne miec kochana ciemnego. (Wypowiadam sie w twoim jezyku, przepraszam za bledy nie jestem w nim biegla, ale mam nadzieje ze zrozumiesz)

Gość gość
Polakow w swiecie nazywaja hindusami Europy hahahah. Nie ma to jak leczyc kompleksy kosztem innych.

Gość gość
Aaaaa to u ciebie we Wzdziochach Dolnych opowiadali jak nazywa sie polakow w swiecie?

Gość gość
mam gdzieś Polskę. Tyle krwi przelano za ten kraj? No i co z tego? Co dzis z tego macie? bo ja nic. Jakby nie powstania, to nie byloby II wojny światowej, Warszawa byłaby niezburzona. Dookoła wszystko zadbane, piekna sieć autostrad, szybkie punktuanle koleje, mili ludzie. A ze mowilibysmy np. po niemiecku? No to ja sie pytam i co z tego??? Nawet jak dzis bylbys niemcem, a polska jako kraj juz by nie istaniala, to nawet bys nie pomyslał, ze mółbyś być Polakiem. Anglia, mniejszy kraj od Polski, a podbił kiedys prawie cały swiat (wszystkie kolonie zamorskie). Kto nam zabronił podbić Indii i obecnego Pakistanu? Tez mielismy dostęp do moze tak jak Anglicy mają. Kto nam nie pozwolił rozwijać sie tak w XVII-XVIII wieku, zeby miec silną i prężną armię i nie dopuścić do pierwszego rozbioru? Przecież rozbiory mieliśmy na WŁASNE ŻYCZENIE. Czemy od setek lat "szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie"? Sami sobie taki los sprawiliśmy (sprawiliście, bo mnie już na szczęście ten kraj nie obchodzi). Paplajcie sie w tym pseudo-katolicko-smaleńskim bajorku. Jakie szczęście, że zdążyłem wysiąść w porę w rodzinką z tego wozu drabiniastego.

Gość gość
ciapaków w europie mamy wlaśnie przez takie kraje jak UK- DE- NL- FR ! gdyby nie te zdemorlizowane zepsute gnijące od środka kraje tego syfu by nie było w Europie !