Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z facetem bo jest z dobrej, bogatej rodziny

Polecane posty

Gość gość

Trzeba umieć się w życiu ustawić. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Czyli wtuliłaś zad w dobrobyt? a ty czym zaimponowałaś teściom,mężowi?

Gość gość
Urodą i za długa lista by wymieniać. Polecam tobie też "wtulić zad w dobrobyt".

Gość Balerine
Że jesteś żałosna.

Gość gość
Uroda to nie wszystko laluniu:):):) mądrośc człowieka i jego wnętrze.Ty mądrością nie grzeszysz a intelektem to razej wcale bo żadna normalna nie bedzie pisać tak durnych wypocin. Powiedz lepiej ze pracujesz za sponsoring bo do tego mi tylko pasujesz.

Mnie to za bardzo nie interesi, ale wiedz ze uroda się nudzi. Atrakcyjność fizyczna jest przereklamowana.. Najważniejsza jest inteligencja. Nie wierzysz? Nie musisz.

Gość gość
Uroda ma znaczenie.

Gość gość
Wg mnie ten temat to zwykłe trolowanie jakieś małolaty, ale odpowiem na niego poważnie. Faceci wiecznie zarzucają kobietom wybieranie partnerów pod kątem grubości portfela lub zaradnosci życiowej, ale takie podejście kobiety jest zakodowane w genach. Od tysięcy lat to na barki kobiety spada obowiązek wychowywania potomstwa i zapewnienia mu jak najlepszych warunków życia. Oczywiście, ten model rodziny się zmienia i coraz częściej matki same mogą utrzymać siebie i dziecko, ale pewne zachowania nadal zostają w genach. I nie, nie generalizuje i nie wrzucam tu kobiet do jednego wora, bo doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że są panie, których nie interesuje stan majątkowy potencjalnego partnera. Podobnie jak nie wszystkie pragną zakładać rodziny i rodzić dzieci. Chodzi jedynie o to, że facet z dobrą pracą i pożądaną płacą jest zaradny, bystry, czesto pewny siebie i wszystko to czyni go idealnym partnerem do wspólnego przekazania genów kolejnemu pokoleniu. Wiele rzeczy w naszym życiu sprowadza się do czystej biologii.