Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie bezpiecznie umowic sie,na pierwszaSPOTKANIE ZA KASE

Polecane posty

Gość gość
zarób kasę w uczciwy sposób.

Gość gość
to uczciwy sposb ,facet lubi calowac masowac nogi i potrzebuje tego,a ja mu to dam za kase.

Gość gość
oj daj spokój nie krepuje cie taka sytuacja z obcym facetem? nie wiesz co zrobi a może to niebedzie chodziło tylko o nogi a może i o seks a może on cie pobije bo tak lubi a może weźmie ze soba kolegę...najlepiej jak byś z tym facetem się po spotykała trochę zobaczyła jaki jest a nie od razu do seksu.musisz być zdesperowana albo to żart i się dobrze bawisz.

Gość gość
nie zart ,powaznie pytam ,gdzie najbezpieczniej sie spotkac... Niby mamy sie spotkac niedlugo ,ale co mam mu napisac gdzie ?? jak postapic??

Gość gość
a jak sie spotyka kobieta z facetem na randke pierwsza ,tez nie wiem kim on jest naprawde.. ALE jak sie zachowywac na tykim spotkaniu i gdzie sie z nim umowc najlepiej ?

Gość gość
ja bym sprawdził faceta kim jest przejrzał go na fb gdzie pracuje gdzie mieszka czy ma zonę dzieci, spotkał bym się z nim w małym hotelu albo pensjonacie który sam bym wybrał,powiedział komuś koleżance koledze co zamierzam robic z kim i gdzie a także umówił bym się że bende dzwonił co pół godziny a jak nie zadzwonię to ta osoba ma zadzwonić na recepcję tego hotelu że w pokoju w którym ty jesteś ktoś zakłóca spokój tak by ktoś z obsługi przyszedł tam, nie wiem jak masz się zachować to pewnie samo wyjdzie a potem będziesz miała kaca moralnego ale jak pieniążki weźmiesz to ci przejdzie pewnie.

Gość gość
weź se gaz pieprzowy

Gość gość
na razie wymienilismy sie widomosciami ,ze jest zaintersowany i zapytal sie kiedy chce sie spotkac ...o co go wypytac ?

Gość gość
nie wypytuj od razu powiedz że chcesz go bliżej poznać że przed takim spotkaniem chcesz się spotkać na kawie by wszystko omówić. i jak się z nim spotkasz pogadasz z nim trochę to się możesz zapytać co robi w życiu czy jest sam czy ma żonę, jak ma na imię, spiszesz jego tablicę rejestracyjną samochodu :) takie rzeczy zawsze wymagają ryzyka zależy na kogo trafisz.

Gość gość
ja bym to zrobił na 3 spotkaniu 2 na wybadanie terenu. a tak wogule to ile ty masz lat?

Gość gość
a jak bedzie klamal,ze niby pracuje tu tam ,a wcale tam nie pracuej itp ?

Gość gość
Napisalam mu ,ze tylko calowanie stop ,lizanie ,tylko to oferuje ,nic wiecej,powiedzial ze tak bardzo to lubi i chce tylko to,dalam ogloszenie i paru facetow napisalo sporo,ale nie wiem na ktorego ma sie zdecydowac ,wacham sie i mysle ,jakby tu sie zabezpieczyc,jak postepowac ,gdzie sie z nim spotkac,prosze doradzcie,dodam ,ze mieszkam za granica nie w pl.

Gość gość
to go sprawdź matko skorzystaj z faceboka a jak niema to zadzwon do tej firmy i zapytaj o niego, rusz głową, albo chociażby wpisz jego imie i nazwisko w wyszukiwarkę.

Gość sunray23435
kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. tu ci nikt nie pomoże wpisz w wyszukiwarkę np. sponsoring 1 spotkanie i tam sobie poczytasz wypowiedzi innych dziewczyn.takich tematów jest masę.

Gość gość
ale gdzie mylsicie ,ze bylo by najbezieczniej sie spotkac ...??

Gość gość
nic nie znalazlam w necie gdzie sie spotykaja...