Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy seks oralny to seks?

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak mowi ze nie

Gość gość
proszę o opinie

Nie, to zwyczajna czynność jak siku i kopy:)

Gość gość
nie proszę o sensowne argumenty, ponieważ on zaciekle twierdzi, że to intymność owszem ale, że to nie seks

Gość gość
powiedz mu, że jest głupi

Gość gość
chodzi mi o to, on mówi tak to intymność, ale nie seks, seks jest tylko waginalny i analny

Gość gość
chodzi mi o sensowne argumenty, ja uważam że to seks ponieważ jest to stymulacja miejsc intymnych realnie we dwie osoby przy pomocy ust

Gość gość
Widzisz dziecko - Każdy bajer jest dobry jeśli jest skuteczny

W takim razie może liżąc Twoją łechtaczkę, przypomina sobie własną mamę i żeby nie wpadać w traumę, wmawia sobie, że to nie był seks?

Gość gość
i w przypadku seksu mężczyzny z kobieta usta kobiety są penetrowane, a mężczyzna penetruje waginę językiem (piszę ja autorka) a on mówi, że to intymność bez penetracji i że to nie seks

Gość gość
jemu chodzi o to, ja kiedyś miałam sytuacje intymną na kamerce internetowej z chłopakiem, z którym miałam chodzić i on zaparcie twierdzi, że to był seks, ale jak on miał seks oralny to już seks nie byl

Każdemu seks kojarzy się z reguły z penetracją pochwy przez mężczyznę... ale jak sama nazwa mówi "seks" oralny, no to chyba jasne, że to seks... a rodzaje seksu są bardzo różne, np.analny,a jak chyba każdy wie, z penetracją pochwy nie ma nic wspólnego,a jednak seksem został nazwany.

Gość gość
wiem, tylko to co on mówi jest bardzo mylące i jakoś tak myślę, że nie mogę zostawić tych jego twierdzeń tak i to wymaga dyskusji...

Gość dmuchana lala
to zwykłe pieszczoty. Czy to pieścił ręką, palcem czy językiem, to tylko pieszczoty. Czy walenie konia ręką, lub zabawa wibratorem to seks?

Gość gość
proszę poważne argumenty za i przeciw

Gość gość
seks Słownik Języka Polskiego PWN podaje dwa znaczenia pojęcia seks. Według tego Słownika jest to „ogół spraw i czynności związanych z zaspokajaniem popędu płciowego”, albo też słowo to służy do określenia czyjejś atrakcyjności seksualne czyli seks oralny to tez seks wikipedia bejbe!!!

Gość gość
w takim razie jak się ustosunkować do tego co on mowi o mojej przygodzie na kamerce, rozmawialiśmy o przeszłości i powiedziałam, że miałam przygodę na kamerce z chłopakiem z którym miałam chodzić i on twierdzi, że to był seks ale jak on miał oral to że to seks nie był...

Gość gość
Twoj chlopak w robi z Ciebie idiotke? Mi się wydaje, że traktuje Cie jak osobista dziwke skoro to nie jest seks to co? praca Twoja?

Gość gość
chodzi tez o to, że jak ja mówię, że seks oralny to seks to on mówi że jak tak, to fakt, że to zrobiłam na kamerce to też był seks w takim razie i tak, ze straciłam dziewictwo (chociaż błona była nienaruszona):P

Gość gość
beeka beka z Ciebie i co z ogorkiem, bananem czy jakies większe dzieło?

Gość gość
jeśli chodzi o to, to mnie nie zmusza ani nie umniejsza tego tylko mówi że to nie seks a intymność i szanuje to bardzo. chodzi tylko o tą ideologiczną niezgodność, twierdzi, że jeśli seks oralny to seks to seks na kamerce też i tak straciłam dziwictwo (którego nie straciłam)...

Gość gość
więc jak myślice kto ma racje kto się myli jakie argumnty a i przeciw...

cóż seks to seks. waginalny to seks, analny to seks i oralny to też seks. jeśli ktoś uprawiał którykolwiek rodzaj seksu nie jest już prawiczkiem czy dziewicą co by sobie nie wmawiał. Twój chłopak Tobie wmawia że to nie seks, ale się myli to jest seks. jak sama nazwa wskazuje - seks oralny.

Gość gość
a co z moją przygodą na kamerce? ostatnie argumenty są bardzo dobre

Gość gość
mała maruda mogłabyś coś na to powiedzieć co o tym sądzisz? on mi powie, że miałam seks na kamerce i to też rodzaj seksu

Gość gość
ok przyznał mi rację rozmowa była delikatna ale ok