Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY powiedzcie czy wzrost ma aż takie znaczenie? Ja 180, Ona 182

Polecane posty

Gość gość

Fantastyczna dziewczyna, poznałem ją ogólnie przez internet, spotkaliśmy się już 3 razy, my oboje wiedzieliśmy że Ona jest wyższa, tak w zasadzie tego nawet nie było widać bo ona miała zawsze płaskie buty, ale co to będzie jak jej sie szpilki zachce ubrać... :) Jak wy to widzicie? Obgadywalibyście taką pare? wyśmiewali po kątach? Ogólnie mi to zwisa, ale tu moge spytać, nic mi nie szkodzi

oj to tylko wzrost i to dwa centymetry. skoro obojgu Wam to nie przeszkadza to dlaczego mnie by miało? liczy się żeby Wam było dobrze ze sobą, a nie ile macie wzrostu ;)

Gość gość
Pamiętaj nie patrz na innych co mówią, bo ci zazdroszczą a wysoka kobieta ma swój sexapil.

Gość gość
Ale z niej żyrafa. Ty nie masz powodu do kompleksów to ona powinna mieć.

Gość gość
e tam, teraz jest moda na baleriny, wiec luzik;)

Gość gość
troche ma

Gość gość
czy wzielibyscie nizszego faceta?

Gość gość
Mam 176cm, a moj facet 173cm, jest Wlochem, a tam taki wzrost to normalka:D Naprawde tylko w Polsce ludzie maja jakas schize, ze facet musi byc metrowcem. Nizsi faceci sa o wiele lepiej zbudowani, bardzie proporcjonalni, wiec nie schizowac, tylko sie za laske zabierac:P

Gość gość
Tak sie zastanawiasz jakby między wami co najmniej 20 cm różnicy było a to zaledwie 2 cm , których nawet nie widać. Wystarczy,że ubierzesz jakieś sportowe buty z grubszą podeszwą i będziesz ciut wyższy :P Ja mam 175 cm i nie przeszkadzałoby mi gdybym miała faceta swojego wzrostu ;] myslę,że dla tej kobiety też nie ma to takiego znaczenia, a ludźmi się nie przejmuj.

Gość gość
Ja też jestem niższy od swojej :o