Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnaJuss

Różnica wzrostu

Polecane posty

Poznałam przez internet chłopaka, który jest 3cm niższy ode mnie. Myślicie że ta różnica będzie bardzo widoczna?

Gość gość
Będzie chodził na wysokich obcasach a Ty na płaskich he he he

Gość gość
Pytanie czy tobie to przeszkadza, różnica będzie widoczna jak założysz buty na obcasie :) a to co myślą inni miej gdzieś, to twój wybór i nie zwracaj uwagi na opinie innych.

Ja sama nie wiem czy mi to będzie przeszkadzać... (Ja mam 178cm on 175). Boje się że nie będe mu się podobać, bo jestem większa od niego. On mówi że to małą różnica i nie będzie nawet widać, ale wydaje mi się ze jednak będzie to dla niego zauważalne. Ciekawe jak to będzie jak staniemy koło siebie i jak bedziemy sie przy sobie czuc :/

Gość gość
Jestem facetem gdybym miał wyższą kobiete to serio czułbym się glupio. Lubie nosić kobietę w ramionach i kobieta jest dla mnie istotą delikatną. A taka wyższa kobieta a już na obcasach to byłby dla mnie dramat szczególnie w towarzystwie

Gość gość
To jak sama masz wątpliwości, to znajdź sobie wyższego faceta :)

Gość gość
3 cm to w ogole nie jest zadna roznica :) W moim zwiazku to dopiero da sie zauwazyc. 12 cm! On 175 cm, ja 187! Ale oboje mamy to gdzies, mnie to nie przeszkadza, a jesli facet to prawdziwy mezczyzna, a nie cipka, to jemu tez to nie bedzie przeszkadzalo :) Pozdrawiam.