Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność u silnej niezależnej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Któraś z Was tak ma?

Gość gość
Ja tak mam...

Gość gość
Gdzie można Was poznać?

Gość gość
Tyle lat wszystko tłumię w sobie, tyle lat unikam okazywania emocji, a to wszystko w człowieku się kumuluje i sprawia, że z czasem radzi sobie coraz gorzej. Czuję się ostatnio tak strasznie samotna, marzę, by się przytulić do faceta, ale z tego, co widzę, mężczyźni boją się takich kobiet jak ja i w ich świadomości funkcjonuję jako dobra kumpela. Ja oczywiście nie walczę z tym w żaden sposób, nie umiem się narzucać i żebrać o czyjąś uwagę. Jestem od dziecka nauczona być silną indywidualistką, która nie rozczula się nad sobą. Nie lubię prosić innych o pomoc, zwierzać się. Staram sobie samodzielnie radzić. Tym razem jednak mam mega kryzys. Zbyt długo już żyję w samotności. Brakuje mi drugiej osoby u boku. Problem w tym, że faceci wolą słabe, nieporadne, kruche kobietki, a ja całe życie byłam ich przeciwieństwem.

Spytałem gdzie można Was poznać, a w odpowiedzi czytam "faceci są tacy i wolą to czy tamto". Ech jak ja tego nie cierpię. Tak więc pasuje i wycofuje pytanie.

Gość gość
Wybacz, nie zauważyłam Twojego pytania. Już odpowiadam: ano wszędzie, ze szczególnym wskazaniem na góry, obozy żeglarskie itp. W czterech ścianach nie siedzimy, lubimy stale nowe wyzwania.

Gość gość
Za górami i lasami można spotkać księżniczki. :P Co do takich jak my jesteśmy wszędzie, choć na pewno w pewnych miejscach częściej niż zwykle. Jeśli lubisz aktywnie i z pasją, to na pewno nas spotkasz, jeśli nie, może być trochę trudniej.

Gość gość
ja tez tak mam

Gość gość
ja juz sie pogodzilam z losem

Gość gość
Ech, mnie chyba też to pozostaje... :( Dlaczego ludzie myślą, że takim jak my już nie potrzeba miłości, ciepła, czułości?

Gość gość
każda ma faceta, Ty kobito jesteś jakas unikatowa że samotna :D szkoda życia

Gość gość
skad wziac tych facetow?

Gość gość
nie moge znalezc odpowiedniego faceta

Gość gość
Jaka tam znowu unikatowa, no proszę cię... :D

Ja podchodzę do tego z dystansem, gdy kobieta pisze że jest singielką od dawna, że nie może poznać faceta itp. Uważam że rzadko kiedy jest to prawdą. Po nawiązaniu znajomośc***ewnie okazałoby się że w tle jednak jest tam gdzies jakiś facet, tylko kobieta sama nie wie czego chce. Dlaczego tak myślę? Bo wśród znajomych, ich znajomych bliższych i dalszych, nie ma ani jednej wolnej kobiety. Owszem bywają takie które są zainteresowane randkami i spotkaniami, ale one już mają swoją listę adoratorów i .. jak napisałem wyżej - same nie wiedzą czego chcą : )

Gość gość
Owszem bywają takie które są zainteresowane randkami i spotkaniami, ale one już mają swoją listę adoratorów i .. jak napisałem wyżej - same nie wiedzą czego chcą : ) no właśnie, trafione w sedno. ze mną dokładnie tak jest. jestem sama, już dojrzała, mam jakieś związki na koncie, ale w tej chwili już nic nie znaczą, dobrze ze po nich :) i tak, nie potrafie zliczyć ilu mężczyzn odrzuciłam. dopiero ostatnio trafiła kosa na kamień, ale sza, tfu tfu zeby nie zapeszyć :)

Gość gość
nie ma kobiet singielek o wy czym piszecie ? Piekna kobieta i samotna ? Nigdy

Gość gość
sa piekne i brzydkie

Gość gość
piekne zajęte, brzydsze udaja piękne :P

Gość gość
a co z brzydkimi?

Gość gość
:)ja jestem silna ale nie jestem samotna wcale o dobrze mi jest 888 www.youtube.com/watch?v=zgyg57mqRiM

Gość gość
mi jest zle

Gość gość
nie tylko

Gość gość
dziewczyno opamiętaj się , za czym ty tęsknisz , za spodniami , za smrodem nóg i pach , za chałasem i szumem ? daj sobie spokój , juz pies mniej robi syfu w domu mniej smierdzi

Gość STARY KAWALER BOBEK
A jak jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu i nikt mnie nie lubi ti napewno nigdy nie znahde dziewczyny nie tylko ty jesteś samotna

Gość gość
Szanuj się chłopie. Mogłeś mieć gorzej. Np związać się z tą nienawistną i wściekłą kobietą która napisała zaraz przed Tobą.