Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoo

czy mogłam zajść w ciąże???

Polecane posty

Gość czekoo

W ostatni weekend pozwoliłam chłopakowi żeby wszedł we mnie ale po dwóch *****ch wyszedł bo mnie bolało. Czy to mogło doprowadzić do zapłodnienia? pytam poważnie

Gość gość
raczej nie, masz paranoje. Ile masz lat, 16?

Gość czekoo
wstyd się przyznać ale prawie 20.. wiem ze mam paranoje i to mój problem dlatego boje sie seksu spróbować

Gość gość
daj spokoj nie chce namawiac do złego ale ja zaczełam uprawiac seks w wieku 17 lat i prawie zawsze bez prezerwatywy tylko stosunek przerywany dzis mam 20 lat i nadal w ciaze nie zaszłam... Jezeli tak bardzo boisz sie ciazy to polecam pigulki antykoncepcyjne..

Gość czekoo
Nie dzięki za pigułki, wolę coca-colę, jest podobno pewniejsza

Gość gość
Właśnie wybieram się w najbliższym czasie do ginekologa po tabletki. Dziękuje za odpowiedzi

Gość czekoo
komuś się nudzi i podszywa się :P pij tą coca cole sobie

Gość czekoo
...ja zostanę przy pigułkach, nawet gdybym miała się golić codziennie

Gość gość
Nie no bez przesady...nie ma się co nakręcać. Ale na przyszłość, skoro obawiasz się ciąży, współzyjcie tylko w dni niepłodne, wtedy nie będzie mowy o wpadce. Możesz je sobie wyznaczać np Afrodytą na ślinę

Gość kasia211
przez takie wypowiedzi uważam, ze nauczanie seksualne powinno być obowiążkowe w szkołąch. Decydując się na seks musisz wiedzieć, że są tego poważne konsekwencje, a skoro seks to dal Ciebie zabawa, nie zdziw się jak zostaniesz nastoletnią samotną matka. Pomyśl, jak możesz być w ciąży ? Wiesz, zeby zajśc w ciąze potrzebna jest komórka jajowa i plemnik. Jak z Twojej wypowiedzi wynika wytrysk nie nastąpił, do zapłodnienia nie doszło. Ale nie wiem czy wiesz, że z męskiego członka wydziela się preejakulat, który też zawierać plemniki i może przyczynić się do zajścia w ciąże, choć ilośc plemników w preejakulacie jest znikoma.