Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ktora z Was ma problem z zanikajacymi miesiaczkami?

Polecane posty

Gość gość

Borykam sie z moim problemem 13 lat (przez anoreksje, ktora mialam, gdy bylam nastolatka). Wczesniej potrzebowalam polrocznych kuracji hormonalnych, po ktorych okres wracal na pol roku a potem ginal na nowo. Luteina na mnie nie dziala, gestomikronu juz nie zapisuja a tabletek anty nie moge brac, wyprobowalam 3 rodzaje i po kazdych mialam efekty uboczne bardzo uciazliwe. w zeszlym roku na wiosne doszlo juz do tego, ze okres spoznial mi sie 2 miesiace. Przez to wrecz niedobrze mi bylo, slabo, pare razy zaliczylabym glebe, bo czarno przed oczami. Ginekolog zapisala mi polroczna kuracje provera. Czulam sie lepiej, jedynie przez okresem lekkie napiecie , ale gdy przestalam brac tabletki, to zaczely sie znowu coraz dluzsze przerwy miedzy miesiaczkami. Poszlam do gina w tym roku na wiosne, bo okres spoznial mi sie 3 tygodnie, ale gin mnie olal, stwierdzil, ze wszystko wyglada na okres i na pewno dostane. Dostalam po kolejnych 2 tygodniach, obfite krwawienie. W zeszlym miesiacu okres sie spoznil 2 tygodnie i powtorka z rozrywki-bardzo mocno krwawilam i dlugo (tydzien). Gin powiedzial, ze widocznie tak mam. Teraz okres spoznia mi sie znowu 2 tygodnie, nic nie dalo tlumaczenie lekarzowi, ze ja sie strasznie czuje, jestem wiecznie znerwicowana, niedobrze mi, a musze w pracy dawac z siebie 100% a nie zdychac i czekac na wieczor, gdy wreszcie bede mogla spac. Co ja mam zrobic? Od 3 tygodni czuje sie jak na okres, niedobrze mi, boli podbrzusze, pare razy bylam wrecz pewna, ze dostane okres, a tu nadal nic.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować