Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapoznanie chłopaka z mamą

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, mam od paru dni taki dylemat, mianowicie- nie wiem kompletnie jak przedstawić chłopaka mojej mamie i domownikom. Nigdy wcześniej nie miałam chłopaka, jedyne co to wpadał do mnie kolega, który pomagał mi w lekcjach, ale to był tylko kolega, był serio dobry w szkole więc mi pomagał. Nie wiem w jakich okolicznościach miałaby go poznać. W dodatku poznaliśmy się przez internet i boje się, że moja mama mogłaby tego nie zaakceptować.

Gość gość
Zapomniałam dodać, że nie jesteśmy parą ( jeszcze- przynajmniej taką mam nadzieję). Spotykamy się od paru miesięcy, widzę że obojgu nam zależy

To nic strasznego, wspomnij mimochodem mamie, że poznałaś fajnego chłopaka i może go kiedyś przyprowadzisz. Nie musisz przecież mówić dokładnie, gdzie się poznaliście, powiesz, że przez wspólnych znajomych i wystarczy, chyba nie masz obowiązku się spowiadać dokładnie co, gdzie i kiedy. A potem uprzedź, że przyjdzie, przyprowadź i przedstaw go tak samo, jak przedstawiałaś kolegę czy koleżankę.

Gość gość
W sumie najpierw chciałabym to ja go dobrze poznać, aby nie martwić mamy ewentualnymi późniejszymi kłotniami czy niedopowiedzeniami. Myślę, że mama chciałaby bym kogoś miała, w sumie jestem dorosła i nie może mi niczego zabronić.

Gość gość
wypada zaprosić do domu faceta, z którym nie jest się w związku?