Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w szoku moja kolezanka wegetarianka a nosi ubrania i buty ze skory

Polecane posty

Gość gość

z prawdziwej skóry/// rozumiecie?? ona kocha zwierzeta i jest wege z tego powodu a nosi plaszcze ze skóry prawdziwej i buty..jestem w szoku:(co za obłudnik z niej.

Gość gość
Jestem w szoku moja koleżanka nosi buty z prawdziwej wegetarianki!

Może nosi skórę ekologiczną? Ja też jestem wegetarianką, stopniowo przechodzę na weganizm i noszę skórę syntetyczną.

Gość gość
nie!!jestem pewna ze nosi naturalna ..widzialam metki jej plaszczy...jestem w szoku ze mozna byc takich fałszywcem

Gość gość
paskudna malpa

Gość gość
spoko, moja koleżanka też nosi buty ze skóry, bo "i tak już wystarczająco dużo dla zwierząt robi" :D

Moze zle trawi mièso? A prawdziwa skóra jest nie do zastąpienia zadną " eko", czyli chinskim syntetykiem. Dolejè oliwy do ognia, i dodam , ze futro prawdziwe ogrzeje najlepiej w ostre mrozy. Syntetyki to mozna nosic w np.w Hiszpanii, a nie w Polsce, w naszej strefie klimatycznej.

Gość gość
Tez jestem wege i nosze skórzane buty. Niestety mam rozmiar stopy 34,5 i jestem zmuszona kupowac buty w drogich sklepach gdzie sa tylko buty skórzane bo tansze sklepy dyskryminuja kobiety o malych stopach. Jasne ze wolałabym skore eko jako wege ale niestety w moim przypadku sie nie da. Tez mnie nazwiesz hipokrytka?

Gość gość
moja koleżanka jest wege ponieważ mięso ją brzydzi, wygląd zapach smak. nosi skórę skórzane buty. a zwierzęta lubi. ma dwa psy i dwa koty. i 3 dzieci ;) i nosi rozmiar 36

Gość gość
Przy produkcji sztucznej skóry czy futer wytwarza się mnóstwo szkodliwych dla środowiska świństw, poczytaj to się dowiesz Lepiej nosić buty z prawdziwej skóry zwierząt, które i tak zostały zabite ku radości Waszego podniebiena, niż te sztuczności

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość żacznijcie myśleć
Zastanawiam się czasami czy ludzie,którzy jedza mięso uważają,że niehumanitarne traktowanie zwierząt jest cool rozumiem,że nienawidzą zwierząt i uważają,że to ,żarełko,no bo zgodnie z logiką Założycielki wątku człowiek który lubi zwierzątka i sam je posiada i do tego zjada mięsko to HIPOKRYTA .jESTEM W SZOKU MOJA KOLEŻANKA JE MIĘSO I MA PSA ZE SCHONISKA I ŚLEPĄ KURĘ KTÓRĄ TRZYMA W OGRÓDKU BO JEJ BYŁO ŻAL JAK CIOCIA KRYSIA CHCIAŁA ZROBIĆ Z NIEJ ROSÓŁ