Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to byla złośliwość wg was?

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka mi powiedziała coś takiego" ty zapuszczaj włosy, kiedyś miałaś taaaakie ładne"... nie uważam żeby teraz były brzydkie bo nadal wiele ludzi je chwali. Kiedys miałam co prawda do tyłka,ale teraz ma troche za łopatki i geste do tego,a ona do mnie z takim tesktem... sama ma do ramion. odebralibyście to jako przysrywkę?

Gość gość
A jak bardzo potrzebujesz pretekstu, żeby znowu się z kimś pożreć?

Gość gość
nie potrzebuję pretekstu i nie chce się z nikim kłocić, poprostu czasem mam wrazenie ,że ona niby jest miła ,a ma swoje przytyki...ale może jestem przeczulona sama nie wiem

Gość gość
moze nie pomyslala ze to cie moze wkurzyc juz nie przesadzaj. moze bardziej podobalas jej sie w dluzszych wlosach, moze nie myslala nad tym co mowila. ja tez czasem sie nie zastanowie i gadam takie rzeczy ze z wszystkimi juz bylabym poklocona, no ale oni najwidoczniej maja dystans do siebie! wspolczuje tej twojej kolezance ze ma taka znajoma.

Gość gość
a niby dlaczego jej wspolczujesz? nie bede jej o to robiła wyrzutow czy cos, po prostu odebralam to jako krytyke, zreszta niech spojrzy na swoje wlosy bo ona to zupełnie nie ma co pokazac, ale ja jej nie krytykuje choc miałabym co

Gość gość
Nie wiem, zależy jaki ona ma charakter, mógł być to przytyk, a mogła to powiedzieć ot tak sobie. Zalezy od charakteru koleżanki

Gość gość
czepiasz się. Widocznie podobaja jej się długie włosy i do tego nawiązała, a Ty szukasz w jej wypowiedzi drugiego dna.

Gość gość
Pewnie po prostu miałaś śliczne długie włosy. Może ona nie potrafi takich zapuścić albo jej włosy nie są tak gęste jak twoje?