Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze powiedzcie chodzi o stypendium socjalne

Polecane posty

Gość gość

czy jak ktos studiuje zaocznie i dostaje stypendium naukowe to nie nalezy mu sie stypendium socjalne?

Gość gość
socjalne jest zależne od dochodów, sprawdz jakie jest kryterium w tym roku i podlicz swoje udokumentowane dochody

Gość gość
a jezeli mieszkam w jednym domu z mama, siostra dorosla i jej dzieckiem to czy ich dochody tez wliczm i dziele na ilosc osob w domu? czy tylko moje dochody sie licza?

Gość gość
odpowie ktos ?????

Gość gość
jesli wszyscy sa zameldowani musisz napisac oswiadczenie, ze nie prowadzicie wspolnego gospodarstwa domowego z siostra i bla bla bla stypendium socjalne jest odrebna forma pomocy od stypendium naukowego jestem troche napita wiec nie bardzo mozesz zrozumiec ale starm sie ci to nakreslic

Gość gośćstudiazg
A ja mam też pytanie. Jeśli mam 225 zł dochodu na osobe w rodzinie, to ile mniej więcej mogę dostać stupendium? Idę na studia i nie wiem czego się spodziewać.

Gość gość
czyli tylko moje dochody licza sie???

Gość gość
nie twoje tylko twoje i twoich rodziców, siostra tworzy odrębną rodzinę

Gość gość
wysokosc stypendium zalezy od dochodow rodziny i od uczelni. na mojej uczelni medycznej dostaje stypendium 520zl +260zl za zamieszkanie w domu studenckim lub innym obiekcie. Liczy sie tylko dochod Twoj i Twoich rodzicow, dzielisz to na ilosc osob w rodzinie (Ty, rodzice, rodzenstwo uczące się).