Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia222222222

przygoda z kolegą z pracy

Polecane posty

Gość kasia222222222

Proszę o opinie na temat opisany w temacie. Czy zgodzilibyście się na taki układ ? Jeśli nie to dlaczego ? Wiem, że to sytuacja, która mogłaby przynieść wiele problemów mi jednak chodzi o znajomość bez zobowiązań i nie zamierzam dopuścić do jakichkolwiek niekomfortowych sytuacji. Mianowicie podoba mi się mężczyzna sporo starszy, mamy ze sobą dobre relacje, sądzę że mu się podobam, ale boję się cokolwiek zaproponować...głównie tego, że cokolwiek zrobie lub powiem i tak odmówi z racji obaw związanych z pracą. Dlatego pytanie jak go przekonać ? Zabrzmi to nietypowo - ale ja naprawdę niczego więcej nie oczekuje, jestem wolna i chcę z nim spędzić miło czas. Nie mam zamiaru się wiązać i nie ma się czego z mojej strony obawiać, ale jak takiego mężczyznę można do tego przekonać i sprawić żeby mi zaufał ? Czy szczera rozmowa i wytłumaczenie tego tak jak napisałam wyżej to dobry pomysł?

Gość gość
dla "przygody" bez zobowiązań tym bardziej nie warto ryzykować rzeczy związanych z pracą, przeczytałem to i wybuchnąłem śmiechem, chcesz się ośmieszyć to proponuj :)

Gość kasia222222222
Dlaczego sądzisz, że mogę się tym ośmieszyć??

Gość kasia222222222
Myślę, że to nie powód do śmiechu,nawet jeśli facet się nie zgodzi to sadze ze i tak będzie mu miło

Gość gość
Będzie mu miło jak będzie Ci tyłek w pracy obrabiał :D Facet nie przejawia żadnych znaków żeby na to poszedł, nie wspominając już o tym ze sama propozycja jest podwójnie niestosowna bo dzieje sie w miejscu pracy i brzuch od smiechu mnie też boli jak pana wyżej jak czytam, że nie będzie niekomfortowych sytuacji jak juz samo to skąd się znacie i jaki "charakter" ma miec ten układ jest już na wstępie niekomfortowe. Jak Ci na robocie nie zalezy to zaproponuj :D Jak sie staniesz posmiewiskiem to przeciez zawsze mozesz znalexc inna prace :D

Gość kasia222222222
Nie za bardzo trafiłeś z tym ostatnim postem ponieważ wiem, że on na pewno nie będzie z nikim o tym rozmawiał. Zresztą nie jest tak, że nie przejawia zainteresowania bo mamy już za sobą krótki epizod. Nie doszło do seksu, no może po części, dlatego chcę zaproponować żeby to dokończyć :)

Gość gość
Szczera rozmowa przy piwie i załatwione.

Gość gość
KASIA!!!!, mama pisze: myj rączki, zjadaj obiad i do książek