Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny majace sponsorow zasluguja na szacunek. Sporo dzieli ich od dziwek.

Polecane posty

Gość gość

takie fakty te dziewczyny nie robia nic zlego d***** daje kazdemu, ma czasem 7 klientow dziennie a taka studentka co ma sponsora robi to sporadycznie, z duzooo mniejsza liczbe mezczyzn, a czasem nawet dochodzi do tego sympatia i zaangazowanie emocjonalne wezcie to pod uwage i nie porownujcie takich studentek do prostytutek !!!!

Gość gość
weź pod uwagę to,że prostytutka(d****a) zarabia pieniądze przez usługi seksualne ,więc każda osoba ,która zarabia w taki sposób czy ci się to podoba czy nie jest dziwką.

Gość Sanitas prawdziwa
Nie należy się żaden szacunek za kupczenie własnym ciałem.

Gość gość
ja nie pijam kawy dziś ja takich nie szanuję. dla mnie do póki nie skończą z zawodem nie będą mieć szacunku. po co masz szanować kogoś kto sam siebie nie szanuje? masz szanować dziwkę,która rozbiją moją czy twoją rodzinę?

Gość gość
Do Autorki Masz racje studentka nie może być prostytutką ani dziwką, bo zdała maturę (przynajmniej na 30%), a więc jest inteligentna, a co za tym idzie na pewno zalicza się do osób kulturalnych a takie zwykłą DZIFFKĄ być nie mogą. To tak samo jak pani hrabina ma migrenę a jej pokojówkę po prostu łeb napierdala, parobek to złodziej a pan hrabia to ewentualnie kleptoman. Takie życie, jak nie nazwiesz to i tak zarabiasz DUPĄ jak jakaś dziwka ;-)

Gość gość
Znowu przylazła na forum ta qrwa co zacheca do sponsoringu. Wypad szmato.

Gość ewelina 7777777
hm przyjezdzam do duzego miasta, nie znajduje pracy, zyci kosztuje, studia kosztuja, daje ogloszenie iz szukam sponsora, wybieram tego wlasciwqego, facet moze byc kawalerem, zapracowanym biznesmenem i dwa razy w tygodniu z nim sypiam i tak bym z kims sypiala, wiec gdzie tu problem/ zadnej rodziny nie rozbijam

Gość gość
Zacofani jestescie. Odzywaja sie tu same brzydkie, nieogarniete baby. Kazdy dostal od Boga cos innego. Niektorzy sa uzdolnieni artystycznie, niektorzy maja glowe do biznesu, niektorzy maja wysokie libido. Kazdy powinien robic pieniadze na tym, co dostal od losu. Ktos moze byc piosenkarzem a ktos nie. Ktos ma smykalke do seksu i wie i czuje klimat- inny nie.

Gość gość
Widziałam niedawno w jakiejś gazecie na okładce "Młode dziewczyny sprzedają swoje ciała, bo nic innego nie mają".

Gość gość
ależ nikt nikomu nie zabrania zarabiać, proszę bardzo co kto lubi, ale po co się tak wybielać? W czym są lepsze od tirówek? Te przynajmniej nie przynoszą roboty do domu.

Gość gość
ewelina 7777777 i tak masz c*******o sponsora . jakby był taki bogaty to kupiłby ci mgr ,żebyś się nie męczyła. dajesz d**y za przysłowiowe 5gr. nigdy nie będę cię szanować

Gość gość
Szacun dla takich Dziewczyn. dla Prostytutek. nie wpuszczają darmo k***sów w swe pochwy, nie dopuszczają biedaków , golasów . trzeba za wszystko płacić jest kapitalizm!

Gość gość
Ja mam sponsora i uwierzcie mi, koło d**y mi lata czy nazywacie mnie dziwką, czy szmatą. Żyję na poziomie, nie muszę się martwić o jutro, mogę skończyć studia na wymagającym kierunku spokojnie, dodatkowo się wybawię i mam z******ty seks raz w tygodniu, wycieczki. Życie jest piękne

Gość gość
ale niech płacą podatki!!!

Gość gość
Nie spinajcie sie brzydule :)

Gość gosciowa
Lepiej miec jednego sponsora, ktory cie szanuje i pomaga niz jednego chlopaka, ktory cie nie szanuje i buja z kumplami po imprezach...

Gość gość
szczerze? mi też koło d**y lata twoje życie. już niedługo twój sponsor wymieni cię na NOWSZY MODEL i wtedy wszyscy dookoła będą się z ciebie śmiać i kto ci wtedy pomoże? ludzie po studiach szukają pracy latami. dostaniesz marny staż z bezrobocia a potem pod most.

19:06 wolę być zacofana jeśli nowoczesność oznacza k****enie się. wysokie libido lepiej wykorzystać w domu z własnym chłopem :P.

Gość gojoklkk
Niby lata Ci goło d**y, a jednak zakładasz wątek, w którym apelujesz, aby nie nazywać Cię dziwką. Dziwka to osoba, która sprzedaje swoje ciało za pieniądze. To, ilu ma partnerów i czy ich lubi to poboczny temat. Poza tym, wydaje mi się, że taki nawyk zarabiania pieniędzy już w człowieku zostaje i wątpię też, aby jakiś porządny facet chciałby mieć za żonę kobietę, która "miała sponsora". Myślę, że lepiej jest zarabiać głową niż tyłkiem.

Gość gość
Zmartwię was - można być ładną kobietą i nigdy nie handlować swoim ciałem. Nie mieści się wam to w głowie bo jesteście szmatami.

Gość gojoklkk
Niby lata Ci goło d**y, a jednak zakładasz wątek, w którym apelujesz, aby nie nazywać Cię dziwką. Dziwka to osoba, która sprzedaje swoje ciało za pieniądze. To, ilu ma partnerów i czy ich lubi to poboczny temat. Poza tym, wydaje mi się, że taki nawyk zarabiania pieniędzy już w człowieku zostaje i wątpię też, aby jakiś porządny facet chciałby mieć za żonę kobietę, która "miała sponsora". Myślę, że lepiej jest zarabiać głową niż tyłkiem.

Gość gość
jestem zbyr ladna by swoje ciało oddac za darmo jakiemuś gnojowi , który się będzie slinil i pieprzyl , ze niby mnie kocha

Gość gość
ha ha starzejesz się ,są lepsze i młodsze,zostaniesz z niczym,bo tacy faceci nie potrzebują starego ciała.

Gość gość
każdy sex przedślubny jest grzechem który sprowadza cierpienie

Gość gość
hahaha ale te polski to zacofane są . sex przed slubem to cierpienie hahahaha ale debilki.

Gość gość
gość dziś za to ty jesteś na czasie,bo płacą ci za seks. patrz na swoje zmarszczki, sponsorowanie ciebie dobiega końca..