Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Czesi, Słowacy, Litwini, Estończycy i Węgrzy są lepsi od Polaków

Polecane posty

Gość gość

Kto mi to powie?

Gość gość
Lepsi?

Gość gość
Bo wzajemnie się szanują bo nie dadzą sobą pomiatać bo nie pozwolą aby inni nimi pomiatali ...bo mimo biedy szanują to kim sa i skąd pochodzą bo nie sprzedają się za pare euro jak tania dzifffka z ulicy

Gość gość
No to dlaczego ja jestem Polką? Ja szanuję kim jestem skąd pochodzę i nie sprzedam się jak dzifka!

Gość gość
gość dziś Lepsi bo od wielu lat mogą sobie swobodnie podróżować bez wiz za ocean podczas gdy my nigdy nie będziemy mogli. Jak sobie o tym pomyślę to boję się że za tym stoi coś straszniejszego niż tylko nasze cechy... Macie jakieś pomysły?

Gość gość
bo nie maja Tuska i PO a to ze mamy wizy to wina PISu a co zrobilo PO przez 7 lat ze nadal wizy sa aktualne

Gość gość
mi wizy do niczego nie potrzebne wolałabym aby w Polsce było na tyle dobrze aby wyjeżdżać tylko w celach turystycznych !

Gość gość
Nie uwazam, by byli w czyms lepsi i skonczmy juz z tym ciaglym malkontenctwem i samobiczowaniem!

Gość gość
większość polskiego społeczeństwa wywodzi się z niewolników - chłopów polskich. Niewolnictwo w Polsce trwalo przez 450 lat, Polacy są murzynami Europy. A jakie skutki powoduje niewolnictwo, wystarczy popatrzeć na amerykańskich murzynów, a w USA niewolnictwo utrzymywało się 2-3 krotnie krócej niż na ziemiach polskich.