Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co wieśniaki z waszymi Samsungami i HTC?

Polecane posty

Gość gość

Nie stac was na Iphona, dlatego kupujecie jego nedzne podroby, ktore sa dla ludzi ograniczonych intelektualnie. Nie ma w nich zadnych funkcji przewazszajacych kalkulator czy notatnik, ale oczywiascie kupujecie takie dowienka, a potem myslicie, ze nimi szpanujecie,

Gość gość
ja mam nokie 5110, jeszcze na chodzie, jest niezniszczalna, nosze ja na dlugim pasku na szyi

Gość gość
Użytkownicy Iphonów muszą być strasznie zakompleksieni, bo co chwile poprawiają sobie samoocene ubliżając innym... ;]

Gość gość
Wojna jest! Co mnie kurfa twój aifon ?!

Gość gość
ajfon strajfon trele morele

Gość gość
ajfony maja teraz zla prase, nokia gora!

Gość gość
Hehe zakompleksiony burak :D

Gość gość
Samsung jest najlepszy .Ma duży wyswietlacz a nie popierdulka jak jakis ajfon

Gość gość
Ajfonowcy to chorzy psyczhicnie ludzie, fakt u ajfona podoba mi sie i faktycznie jest z******ty wyswietlacz Retina, ale nic po za tym, ten ich obsrany iOS jest kompletnie do du... No ale tak to jest jak sie chce zaszpanować, niby podkreślić prestiż, ludzie zawsze sie na to nabierali myśląc że jak drogie to pewnie dobre, otóż tak nie jest, bo to tylko w głowach ludzi siedzi takie przekonanie, a ci co są po drugiej stronie czyli Apple skrzętnie to wykorzystują i wypuszczają kolejne edycje ajfona bo wiedzą, ze ci sami debile którzy kupowali wczesniejsze ajfony, kupią i najnowszego, juz nie długo ma wyjsc ajfon6, ale kwestią czasu jest tylko az kolejni idioci będą szaleli za ajfonem numer 24

Gość gość
A ja wam powiem ze jest inaczej. Wsrod moich znajomych ajfony mają ci co mają jakieś kompleksy, pomiatają innymi i wydaje im sie ze cos znaczą: pusta modelka, denna szafiarka, zlosliwy biznesmen albo dziewucha bez szkoly harująca na zachodzie bo musi miec ajfona. Sama nigdy sobie nie kupie bo nie chce zeby moje dane byly w jakiejs zasranej chmurze.