Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamanatalci22

Zlobkowe mamy dzieci do lat 3!

Polecane posty

Gość Mamanatalci22

Jestescie zadowolone ze zlobkow panstwowych? Jak z organizacja czasu dla dzieciacźkow? A Menu zlobkowe? Ja jestem bardzo zadowolona,starsze dzieciaczki maja zajecia praktycznie jak w przedszkolu. Rysuja, zajecia edukacyjne,mikojajki,dzien mamy,dzien taty ,teatrzyki itp tylko memu troszke ubogie,co tydzien to samo,ale ogolnie super! A u Was! Podzielcie sie wrazeniami

Gość Mamanatalci22
Aha i Panie sa naprawde z powolania :)

Gość gość
A mi babsztyl z państwowego powiedział,że moje dziecko śmierdzi moczem i czy wogóle go kąpie. Masakra. Never ever

Gość gość
A kąpiesz? Skoro zapytała,to pewnie nie bez powodu. Nie zaprowadziłaś w przesikanej pieluszce?

Gość gość
Nie nie nie. Tylko patologia zaprowadza, a później wylewają gorzkie żale,że pani to,pani tamto. A Ty autorko jesteś nieudacznikiem. Jak można wychwalać taką instytucje :O

Gość gość
Bez przesady, jak zmienie dzieciakowi pampersa raz dziennie i wykąpie go raz na trzy dni to wystarczy, a ten głupi babsztyl się przypieprzył

Gość gość
Kąpie dziecko raz na dwa dni, taki maluch moim zdaniem nie wymaga tak częstych kąpieli jak dorosły,chyba że się wybrudzi na podwórku . Bez przesady! Pampersa zmieniam kiedy trzeba,co też nie znaczy,że raz się wysiusia,a ja nowy zakładam. Dziecko chodzi czyste,co dwa dni swieża koszulka i spodenki, nie śmierdzi od niego,nikt nigdy nic mi nie powiedział,ja też czuje,tylko ta baba złośliwa

Gość Ałeea
Ty sobie kobieto jaja robisz?! Takie dziecko raz dwa może się odparzyć,bo ma ciałko delikatne,a Ty piepszysz,że nie przebierasz po jednym sikaniu?! Zlej się w majty i się przebierz,ale za drugim razem. I ona się dziwi,że babka uwagę zwróciła!!!

Gość Mamanatalci 22
Dziewczyny nie warczcie na siebie,bo nie o to chodzi,jednak uważam ze mimo wszystko dziecku trzeba zmieniać pieluche po kazdym sikaniu,nie wolno na tym oszczedzac tu chodzi o komfort a przede wszystkim zdrowie maluszka:)