Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateo23

moja dziewczyna zgodzila sie na sex z dwoma !!!!

Polecane posty

Gość mateo23

Co myślicie o sexie w trojkacie 2M + 1K.? Jestem w związku od 5 lat z moja dziewczyna i oboje trochę za moja namową zgodzilismy się na to ja pierwszy to zaproponowałem obojga nas to kręci w sumie mnie chyba bardziej Ale nie mniej wydaje mi się niż mnie. Czy przezyliscie coś takiego ? Jeśli tak to jakie są wasze odczucia i jak wyglądał wasz związek po ;)

Gość Ekspert od Geometrii
Ja się kiedyś nieopatrznie zgodziłem na seks w trójkącie z jednorożcem. Za namową dziewczyny. Odeszła z nim do Ogrodu Rozkoszy Ziemskich.

Gość mateo23
Kurwa jednak świat jest pełen debili :)

Gość mateo23
Pseudonim tymczasowy debil to Cię zrobił miękkim chujem powiedz mi to w oczy smieciu internetowy to ci ryj rozp*****le paskudo

Gość gość
Znow sie czepiasz pseudonima, a sama masz za pazurami ziemie z g...em...

Gość gość
Najpierw musieliby cię wypuścić z psychiatryka, DEBILU :classic_cool:

Gość gość
mateo23 - A FEEEE, NIEŁADNIE, NIEŁADNIE

Gość gość
A do kompletu wez sobie szympansa... będzie jeszcze przyjemniej...

Gość rozwazny
Eh polaczki polaczki jacy wy zalosni jesteście :) chłopak normalnie zapytał a tu hejtujecie go od razu bo ma odmienne fantazje od waszych jaki ten kraj jest zacofany heh idźcie lepiej do pracy za te 1300 zł i myślcie jak przeżyć za to cieszę się ze nie mieszkam w tym zalosnym kraju z ludźmi takimi jak wy mierni jesteście bardzo a ty kolegę rób to na co masz ochotę :)

Gość mateo23
Zatkało baranów chyba :(

Gość gość
Dziwne , normalnie faceci myślą 2 k i 1 m ,no ale są ludzie którzy lubią widzieć jak ich kobieta ma sex z kimś innym i oni to widza , ale pamiętaj ze pózniej jest już inaczej ( nic dla zazdrosnikow ) mieszkam w Niemczech i w tv są najlepsze programy o tym ( shows ) najwięksi idioci idą i skarżą się myślałam /em ze mnie kocha ale , spotkali się za moimi plecami , jej się podobało ( miała orgazm ) , porzuciła mnie dla niego itd . Uwielbiam oglądać , dlatego wszystko co człowiek robi ma konsekwencje . Pamiętaj