Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin z Wawy lat 29

Dostałem erekcji na widok nagiego mężczyzny. To jest mój koniec

Polecane posty

Z początkiem wrzesnia, po ponad 2 latach przerwy, zacząłem chodzić na pływalnię. Po wyjściu z wody - wiadomo, prysznic, mycie itd. Przedwczoraj pod prysznicem obok spłukiwał się dobrze zbudowany koleś, tak na oko po 30tce. Cholera, wierzcie mi, że nie mogłem się oprzeć żeby na niego dyskretnie nie zerkać. Finał był taki, że musiałem się odwrócić brzuchem do ściany, bo mój penis najnormalniej w świecie zrobił się twardy i stanął na baczność. Wieczorem, kiedy już kładłem się spać, uświadomiłem sobie, że gdyby ten koleś podszedł i poprosił o seks oralny... ech .. aż boję się/wstydzę dokończyć. Chodzę jak struty od 3 dni .. ;(

Gość gość
Dzial dla gejow dwa pietra wyzej :)

Gość gość
Gratuluje, jestes pęderastą:-)

Nie jestem gejem. Fakt, że aktualnie jestem od pół roku sam ale po 3 letnim związku z dziewczyną. Kuźwa, no wciąż nie wierzę w to co się stało :(

Gość gość
a moze to tylko kwestia tego, że z podziwem patrzyles na dobrze zbudowanego faceta, i stwierdziles ze jest ogolnie atrakcyjny.stad taka reakcja, niezalezna wlasciwie od ciebie.ja nie widze w tym nic zlego.moj maz czasem sam sie smieje z siebie i kiedy widzi kogos naprawde fajnego, mowi ze jakby mial sie przespac z facetem to wlasnie z takim.ja tez sie smieje wtedy.

Gość gość
Do czasu az znajdziesz meza na jakims innym pederescie:-D

Gość gość
my kobiety tez tak mamy, ze lubimy przygladac sie innym kobietom. glownie w celu porownania wygladu itd.ale jak jest fajna laska to ja lubie sobie czasem pomyslec, ze z ta czy tamta moglabym sie przespac,choc nie jestem lesbijka i nie sadze, ze zdecydowalabym sie na taki seks.ale pomyslec w ten sposob lubie.

Gość gość
Do czasu az obudzisz sie masujac pipe sasiadki z dolu:-D