Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście zrobili na moim miejscu ?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno zerwałem z dziewczyną.Ale postanowiliśmy że bedziemy sie przyjaźnic. No i tak sobie rozmawiamy na luzie, praktycznie codziennie po kilka godzin na facebooku czy na gg. Kilka dni temu zaczeliśmy pisac i..nagle po dwóch słowach cisza. Nie odpisywała mi ponad godzine na moją wiadomośc a potem napisała że przyszła do niej siostra i nie mogła pisac. Wiele razy była taka sytuacja ale zawsze pisała mi sms, czy że musi iśc a tu.. zignorowała mnie kompletnie xD siostra z nią pogadac przyszła o głupotach wiec tym bardziej mogła dac jakoś znac a nie ja siedziałem jak głupi i czekałem na wiadomośc.. no i troche sie wkurzyłem nie pisałem z nią kilka dni i teraz co jakiś czas ona mi pisze "przepraszam, zależy mi na Tobie i na kontakcie, nie chciałam żeby tak wyszło" . A ja sobie nie pozwole żeby mnie ktoś tak ignorował. CHYBA STRZELIŁEM TYPOWEGO "FOCHA" nie wiem teraz czy sie odzywac, czy niech sobie przemyśli czy jej zależy czy sie bedziemy bawic..

Gość gość
Zachowujecie się jak totalne dzieciaki. Królewicz się znalazl bo go nie poinformowano o wizycie siostry. W d****h sie poprzewracało dzisiejszej młodziezy.