Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

foto BUTY

Polecane posty

Gość gość
Za darmo jej daj i jeszcze podziękuj :D

powiedz koleżance, ze oddasz jej za 3 dychy, w necie ciężko bedzie Ci sprzedać owe buty za taką cenę, o wyższej nie wspominając, jakby koleżanka zaoferowała mniej to też sprzedaj.

Gość gość
ubior jak wiesniara

Gość gość
co to za sukienka z jakimis cwiekami, kupiona na bazarze za 5zl

fiku miku, nie okrutne. Masz dystans do siebie. Jak ktoś potrzebuje, założy. Inni mogą cisnąć bekę. Świat jest weselszy. Pytanie rodzi się następującej treści: co takie rzeczy robiły u Ciebie?

fiku: Tandetnego? Trzeba mieć problem z oczami albo z głową. Widziałaś co ta laska na sobie ma? Rozumiem błędy młodości, rzyganie, kiedy nikt Ci nie trzyma głowy i jest to centrum stolicy podczas wycieczki klasowej, ale był czas wolny, więc jakoś go trzeba było zagospodarować. Rozumiem wiele rzeczy, ale gdzieś w głębi duszy jestem konserwatystą: to???

Gość gość
ale oprocz tego jestes chorą psychicznie osobą ze skłonnościami samobójczymi :classic_cool:

kiedyś kupiłam sobie sandałki na koturnie równie wysokim jak buty ze zdjecia, chodziłam w nich jak robocop innym razem spódniczkę, w której wyglądałam jak uczennica i która nie nadawała sie nawet na imprezę (ani razu jej nie założyłam) - poszła do kontenera PCK, może przyczyniła sie do wzrostu populacji (mam taka nadzieję) podsumowując: rozumiem. Natomiast nei rozumiem rzygania :D

ja nie zapełniam kontenera, rzadko coś tam wrzucam, jestem sknerą i pozbywam sie tylko rzeczy, których nie chcę, nei robie tego z potrzeby serca