Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwazam ze z kazdej dziewczyny mozna zrobic meeega laske

Polecane posty

Gość gość

Np. gdyby zajęli się mną styliści wyglądałabym o niebo lepiej. Zacznę od fryzjera: mam długie kręcone włosy do pasa, w Kolorze brązu, ale z moją twarzą lepiej wygladalabym w nieco krótszych, ciemny blond z przejaśnieniami, proste, nieoklapnięte od nasady z grzywką jak u pewnej wokalistki.. nie pamiętam jakiej, ale wiem ze grzywki praktycznie nie bylo widać, bo była podniesiona. Makijaż tez działa cuda. Nigdy nie mialam możnego makijażu. Dodatkowo krotka rozkloszowana sukienka bez rękawów, szpilki na platformie i wygladalabym jak gwiazda<3

Gość gość
a ja jestem wolnym czlowiekiem i uwazam ze kazda dziewczyna moze mi zrobic mega laske :P, :P, :P

Gość gość
zalezy w jakim wieku ta dziewczyna.ale czasem jest np za wielki nos, wlosy naturalnie rzadkie, okragla japa, tego stylista nie zmieni mozna zalozyc wysokie obcasy, ale pojdziesz na plaze i tam krotkie nogi w plaskich klapkach odstraszaja potencjalnego wielbiciela.rowniez wypasiony push up podniesie i powiekszy, ale do bikini nie zalozysz i zaprezentujesz plaska klate.a wielki nos, heh, to trzeba miec kupe kasy

Gość gość
ja bym zaczela od stylisty chirurga plastycznego i protetyka zmniejszenie nosa powiekszenie biustu ew. wydluzenie nog implant i licowki lifting

Gość gośćula
zgadzam się z autorką , kwestia tylko za ile , w jedną zainwestujesz 5 tyś i już jest cudna a w inną 500 tyś trzeba wrzucić /operacje plastyczne ,zęby inne cuda / Szkoda tylko że nie można wszczepić implantów mózgowych lub dodatkowego iq :)

Hej, dziewczyny powiedzcie mi jakie mogą być konsekwencje plastyki nosa? Czy któraś z Was ma za sobą nieudaną operacje plastyczną?

Gość gość
atrakcyjność jest w głowie a nie w ciele