Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwiazek

Byc z dziewczyna w tej samej szkole. stres przed zwiazkiem

Polecane posty

Gość Zwiazek

Hej! Znam pewna dziewczyne, czuje ze zaraz bedziemy para, ale obawiam sie krytyki ze strony innych. Jakie to jest uczucie jezeli codziennie widzimy sie w szkole? Chodzimy do jednej klasy, nigdy nie mialem dziewczyny, i troche wstydze sie ten teges w szkole, jakies rady? :) motywacja jest najwazniejsza - tzn. dobre slowa motywuja ;)) jestem odwazny i otwarty na swiat:> (czyli pytanie to jak to jest miec dziewczyne, jak trzeba sie zachowywac z nia w szkole, duzo trzeba spedzac z nia czasu?) Pozdrawiam!!!

Gość gość
Kolego :) Byłem w związku z dziewczyną z klasy ( w szkole średniej ). Moja rada jest taka ( zaznaczam że to z mojego życia ) nie angażuj się w taki związek, bo szkoła się skończy, i ona w nowej znajdzie sobie innego ( my byliśmy 2 lata ze sobą ) i czar prysł po ukończeniu liceum :) nie żałuje tego, bo jestem z lepszą dziewczyną, od ponad 3,5 roku :) Zachowuj się naturalnie w sensie normalnie, i nie daj sobą rządzić, bo to najgorsza głupota :) Pozdrawiam Starszy Kolega :)

Gość rfrgferfrf
Jestem teraz w drugiej gimnazjum.

Gość gość
to chociaż wybierzcie to sam,o liceum żeby wasz związek nadal trwał :D

Gość gość
u lala, to młody jesteś ;) jeszcze nie jedną panne będziesz miał :)) ale 3mam kciuki za ten związek, jeśli uważasz że Panna jest właściwa, to zaopiekuj się nią :) znam takie pary, które od gim są parami, i teraz szczęśliwym małżeństwem :) Pozdrawiam Starszy Kolega.

Gość gość
kk, dziekuje za wsparcie! Potrzebuje motywacji, boje sie niemilych slow od rowiesnikow:(

Gość gość
jak się boisz nie miłych słów od rówiesników to jeszcze nie dorosłes i nie pora na dziewczynę- rozsądnego faceta nie rusza opinie postronnych ludzi

Gość gość
A co do siedzenia na przerwach? dyskomfort? ;/

Gość gość
Jesteś ciotą. Zostaw tą dziewczynę.