Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic nie mam do gejów ale irytuje mnie ich zniewieściałosć

Polecane posty

Gość gość

Serio nic do nich nie mam, nawet niektórych z nich lubię i podkreślę, nie wszyscy tacy są, ale część z nich, może połowa. Chodzi o takie specyficzne ruchy i głos taki.. no spedalony, sorry, ale tak mi się kojarzy. Dlaczego? nie może sie zachowywać jak facet?

Zdziwisz się, ale obecnie wylansowane nasto i dwudziestolatki są tak samo zniewieściałe i rwą na to laski. Dobierają kolory i kroje a'la wrażliwa pi/zda, fryzurę "właśnie trwa wojna na niebie", powymach/ują dłonią i gotowe.

Gość gość
Sama jestem nastolatką :D i jest cos w tym o czym piszesz, ale strój to strój, jednak zachowanie nadal jest dosc męskie, za to niektórzy geje... no kurcze, oni nawet barwę głosu mają inną! albo ja mam jakąś paranoję. Coś jak Biedroń i taki jeden siwy projektant mody(polski). Nie wiem czy wy tez tak to odczuwacie?

Gość gość
Bo większość gejów jest zniewieściała. Ta ich maniera jest wkurfiająca.

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 2 °C, wiatr zach., 21 km/h, wilgotność 75% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 58 749 (2015) Czas lokalny: czwartek, 12:39