Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

czy komornik może wejść mi do domu w butach?

Polecane posty

regulują to jakies przepisy? Pytam bo jestem pewien ze nie zdejmie i ciekawi mnie czy dop*****le mu zgodnie z prawem. Wg np u takiego policjanta obuwie to część umundurowania o ile jest w mundurze więc pewnie nie Musi ściągać kamaszy. Natomiast komornik pomimo ze jest w trakcie wykonywania "obowiązków" służbowych munduru do tego nie potrzebuje. Tak to widzę. Więc jezeli wlezie mi w butach to go wyprosze nawet jakby miał pismo od samego pana boga

Gość gość
Wyprosić to sobie możesz, wróci z policja, o ile w ogóle wyjdzie. Trzeba było długów nie robić.

to nie moje długi natomiast mieszkam w tym domu. Ni bede sprzatałpo jakims p*********m chamie. Dodatkowo uwazam ze jest to celowe i nieuzasadnione robienie szkod i narażenie na koszty nie mówiąc o zwykłej kulturze i poszanowaniu mir domowego

"trzeba było długów nie robic" xxxx jesteś głupi czy komornik? Chcdszmiowiedziec ze policja interweniuje w sytuacji kiedy prosze o zdjęcie butów? Moze powiesz ze to uniemożliwienie wykonywania obowiązków służbowych?

Gość gość
Jesteś dłużnikiem?

Gość gość z Elblonga
moj facet ma komornika i sie boje ze jednego dnia do nas moze przyjsc komornik do domu i zacznie zabierac mi sprzet/ Czy ma na to prawo ? Nie mamy slubu. Zyjemy w konkubinacie.

Gość gość
tez jestem ciekawa

Gość gość
Zawsze mu mozesz kapcie podac i poprosic zeby zdjął buty