Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce żyć Jakie to jest uczucie szczęścia?

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata choruje na depresję , nerwice lekawa . Coraz częściej myślę żeby się zabić 30 bisocardu i 30 zomirenu powinno wystarczyć?

Gość gość
w swoim życiu miewałam rożne myśli. ale lubię logikę a logika zawsze mi mówiła: zabić się można w każdej chwili, ale traci się tym możliwość zobaczenia czegoś więcej. a przezycie czegoś więcej nie zabiera nam samobójczej alternatywy. więc wybór jest jasny, przynajmniej do 40-50 ;)

Gość gość
Czemu chcesz byc tchorzem i isc na latwizne. Co najwyzej zabiora Cie z bolacym bolem do szpitala i bedziesz dniam wyl z bolu. Nie ryzykowalabym.

Gość gość
I tak nie umrzesz,bo po śmierci dalej jest życie. NIE opłaca sie tego robić..skąd wiesz,że Cie już nic dobrego nie spotka? Po co sie poddawać? Chcesz wiedzieć jakie jest uczucie szczęścia to żyj,bo śmierć jest pzeciwieństwem tego. Szczeście nie jest czymś co Cie na pewno ominie,masz na nie szanse jak każdy :) przeczytaj Sekret i sie zastanów :) i szanuj swoje życie a nie przekreślaj go!

Gość gość
podejście nasze zmienia wszystko. czym jest jakas nerwica lękowa przy smierci...jakie mają znaczenie lęki skoro i tak kiedyś umrzesz? dystansu wiecej do tego świata miej lepiej poszukaj celu w życiu,na pewno jest cokolwiek co Ci sprawia przyjemnosc i czego byloby ci żal tracić i pewnie są ludzie którzy Cie potrzebują i cierpieliby jakbyś ich zostawiła

Gość gość
wlasnie sam go podbiles