Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czy Was też tak bardzo brzydzi łysienie u facetów?

Polecane posty

Gość gość

Bo mnie strasznie :/ Zakola wyglądają ohydnie. Faceci większości moich koleżanek łysieją, a mnie to obrzydza bardzo. Gdyby mój zaczął łysieć to nie wiem co zrobię, to jest po prostu silniejsze ode mnie :? Lubię jak facet ma ładne, gęste włosy i koniec!

Gość gość
nie wiem ile masz lat ale chyba 15? nie, mnie lysienie nie brzydzi, wszyscy sie starzejemy, brzydniemy z wiekim, ty tez bedziesz coraz brzydsza, zmarszczki na gebie, cellulitis, skor ci zacznie obwisac. ty myslisz ze wiecznie bedziesz mloda? :) nie martw sie, zmiany sie zaczną juz po 30tce, a nawet wczesniej u niektorych jak chodzą na solarium i nakladają tiny tapety na gebe. Jesteś tak pustą głupią dziewuchą że aż rece opadają... przeciez ty za 10 lat czy nawet 15 bedziesz juz tak nieatrakcyjna że nawet taki łysol sie za toba na ulicy nie bedzie, bo bedzie wolal 18latki. Wiec radze isc po rozum do glowy

Gość gość
Tak, mi też to się nie podoba. Nie tyle brzydzi, co jest po prostu nieatrakcyjne. Straszne że niektórzy faceci po 20-tce już łysieją.

Gość gość
10:38 jesteś łysolem :D? Może i będą się oglądać za osiemnastkami ale one za nimi już niekoniecznie :P.

Gość gość
Jak się o siebie dba to nic nie wisi i nie ma cellulitu, poza tym jak jest taki ledwie widoczny to i tak nikt nie zauważa. A łysienie widać na odległość.

Gość gość
mnie nie tyle brzydzi co nie podoba, to ta sama kategoria wad co cellulit.

Gość gość
tyle że cellulit można zlikwidowac, a łysienia nie :P

Gość gość
Jak to nie, a tupecik :P?

Gość gość
jak ktoś ma tendencje do skórki pomarańczowej to mało co pomoże, podobnie na łysienie są "magiczne sposoby" które prawie nic nie dają

może nie aż brzydzi, ale jest nieatrakcyjne. wczoraj widziałam kumpla, który ma typ urody takiego surfera...miał włosy trochę dłuższe blond, w wieku 22 lat zaczął łysieć a teraz w wieku 24 wygląda trochę jak dziad mimo szczupłej sylwetki przez tak wczesne łysienie. mój ukochany ma bardzo gęste włosy i grube, więc mam nadzieję, że zbyt wcześnie nie będzie łysiał, ale nie przestanę go kochać jak zacznie...

Gość gość
z dupą na wierzchu nikt nie chodzi, a z głową - owszem poza tym faceci jak nie ćwiczą też mają niejędrne ciała i obleśne brzuchy, to wygląda gorzej niż delikatny cellulit

Gość gość
Jak cellulitu nie widać, to w czym wy latem chodzicie, w skafandrze? :o Ja uważam, że łysienie jest nieatrakcyjne, ale nie przeszkadza mi to, mój facet 22 lata ma już lekkie zakola, kumpel jeden 30 lat już jest prawie cały łysy :D ale co z tego, wszyscy się starzejemy i mamy jakieś wady.

Gość gość
a ja nie mam cellulitu i co mi zrobicie :P miałam ale dużo ćwiczyłam i odstawiłam niezdrowe rzeczy, a teraz mam uda i pupę jak marzenie :) jeszcze na początku lata miałam trochę widoczny cellulit a teraz ani śladu ;) także dziewczyny do dzieła, dużo sportu, zdrowa dieta i możecie olać łysoli :D

Gość gość
pierwszy komentarz o cellulicie był ode mnie - i chodziło mi tylko o to, że ok - to jest naturalne, nie zawsze można coś z tym zrobić, ale nie jest przez to bardziej atrakcyjne. Dlatego uważam, że facetowi mogą nie podobać się uda a cellulitem, a mnie ma prawo nie podobać sie jego łysy czerep

Gość gość
Mam 40 lat i tez mnie brzydzi.Moj facet ma 37 i ma geste włosy. Sorry wolałabym byc sama niż z takim lysiejacym.

Gość gość
nie martwcie się, prędzej czy później będziecie same ;)

Gość gość
Mnie też łysiejący brzydzą jak facet łysieje powinien się zgolić na zero a nie nosić te żałosne resztki na głowie całkiem łysy jest ok

Gość gość
Co za idiotki tu się wypowiadają... az wierzyć się nie chce że takie durne baby istnieją...

Gość gość
mnioe tez brzydzą łyusiejące meskie k***y :D

Gość gość
Może nie brzydzi, ale na pewno jest to spora wada i nie zachęca. A cellulit mniejszy lub większy mają wszystkie kobiety, więc i tak nie macie wyboru. Natomiast faceci nie wszyscy łysieją :P

Gość łysolec
ja łysieje i mam już to w d***e :) mam 29 lat dorobiłem się sporej kaski i żyję jak pączek w maśle myślicie, że przejmuje sie głupimi k***wkami ? hehe może 4 lata temu tak, ale teraz mam wyj****e kobiety są głupie wolą biednych pijaków byleby przystojny i dobrze ****ał dopiero po 30stce szukają spokojnych i ustawionych, ale to już za późno. Mam taką znajomą co była atrakcyjna i piękna teraz siedzi sama z 2ką dzieci każde z innym przystojniakiem, mieszka z mamą i zarabia 1300zł :)

Gość gość
taaa na kafe sami bogaci z koleżankami samotnymi matkami :D

Gość gość
gość 10:38 co z tego że będzie wolał? pomarzyc to sobie moze kazdy, poogladac tez. ale malo komu marzenia sie spelniaja...

Gość gość
a ja mam inteligentnego i nie łysego i tez mam wiecej kasy od ciebie wyżej :D :D duzo wiecej ,uwierz mi :P

Gość gość
Lepszy pracujący fizycznie, dobry kochanek i z ładną czupryną niż łysol po studiach.

Gość gość
ci po studiach nie dość ze sa łysi to jeszcze wyzbycie rozumów pscyhopaci

Gość gość
mnie brzydza lysiejący i grubi, tacy ktorzy nic z tym nie robią. Zakola jeszcze ok, ale łysy placek na czubku głowy-masakraaa,

Gość autorkaaaaaaaaąaaaaaaaą
przyznaje nabijam sie z lysych poniewaz najprzystojniejszy facet jakiego w zyciu spotkalam jest lysy i w dodatku mnie nie chce :D

Gość gość
uroda też sie liczy