Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny facet z portalu randkowego okazał się oszustem. Jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

Dlugo pisalismy, jak zawsze super... cos mnie podkusilo i sprawdzilam jego zdjecia w google, bo wiecie ze google ma taką funkcje wstecznego wyszukiwania, mozecie wrzucic w wyszukiwarke fotke i pokaze wam na jakich stronach sie ona pojawiała, nawet jesli ktos ją przerabial, przycinąl, rozjaśniał etc. To nie jest idealne narzedzie, bo nie kazde zdjecie umie wyszukac, ale wiele tak.. no i ten facet ukradł zdjecia jakiemus facetowi z badoo, ten facet ma tez wiecej fotek na forum sfd... nie nazywa sie Tomek jak rzekomo mój tylko Daniel, wiek sie nie zgadza o 4 lata, inne miasto. Zostałam znow oszukana :(

nie wiedziaem, że jest taka funkcja w google. No jednak faceta to najlepiej znaleźć na żywo. Najlepiej w bibliotece, w dziale opieka nad zwierzętami.

Gość gość
Fajna jest ta funkcja i czasem jej używam do wyszukiwania różnych obrazów, ale czy wycinanie foty z portalu i wyszukiwanie gościa nie jest przypadkiem nielegalne? :o

Gość gość
inanie foty z portalu i wyszukiwanie gościa nie jest przypadkiem nielegalne? pechowiec.gif cos ci sie dziecko w glowce pomieszalo x nielegalne jest sciaganie czyjejs foty i podpisywanie sie pod nia

Gość gość
To że umieścił nieswoje zdjęcie mnie nie dziwi. Portale wymagają umieszczania fotki, ale swoje dane personalne i wygląd lepiej trzymać z dala od internetu. Jeśli kłamał w innych sprawach to już problem.

Gość gość
Portale randkowe to porazka jesli ktos nie ma fotki albo cudzą to musi byc straszną maszkarą

Gość gość
Albo nie chce żeby go znajomi rozpoznali, albo rodzina.

Gość gość
Albo nie chce żeby go znajomi rozpoznali, albo rodzina. xxx taa a co to za wstyd korzystac z portali randkowych czzy erotycznych? Na fejsbuki i inne d**erele wstawiacie intymne zdjecia z kazdego dnia, opisujecie cale swoje zycie, a na sympatia czy inny portal to juz wstyd ? Tacy ludzie musza miec straszne kompleksy i niska samoocene. Dobrze, ze nie wstawiają zdjec bo nie nadają sie do powaznego związku.

Gość gość
To po jaką cholerę szukasz faceta na portalach randkowych? Przecież tam są same oszołomy, dotyczy to zarówno facetów jak i kobiety, od takich ludzi trzeba trzymać się z dala.

Gość gość
Komentujesz moją wypowiedź, a używasz liczby mnogiej. Bez sensu "korzystacie".. ja nie korzystam, ale opinie swoją mam.

Gość gość
taa a co to za wstyd korzystac z portali randkowych czzy erotycznych? x Z portali randkowych to może jeszcze nie wstyd, ale wrzucanie swojego zdjęcia na portal erotyczny, to strzał w kolano... chociażby pod względem szukania pracy, dziś każdy poważny pracodawca sprawdza swojego przyszłego pracownika, wystarczy że zobaczy jedną niepoważną fotkę na fb czy innym portalu i jesteś na starcie skreślana/ny.

Gość gość
dziś każdy poważny pracodawca sprawdza swojego przyszłego pracownika xxx moze w Polsce w kraju cebulakow na zachodzie nikt cie nie bedzie palcami wytykal jak wstawisz fotke na sex portal, to twoja sprawa, bardziej zwracaja uwage na narkotyki, żadają testów itp

Gość gość
na zachodzie nikt cie nie bedzie palcami wytykal jak wstawisz fotke na sex portal x I tu się mylisz, moda na sprawdzanie pracowników przyszła właśnie z zachodu, mówimy o poważnej pracy, a nie o zmywaku w UK.

Gość gość
I tu was moi mili zaskoczę poznałem moją drugą połówkę przez internet jesteśmy razem już 5 lat w luźnym związku i jakoś nikt nie narzeka

Gość gość
Ja tez swojego faceta poznalam przez internet ponad rok temu , dogadujemy sie i zamieszkalismy razem .Ma świetny kontakt z moim synem.

Gość gość
a jak skorzystać z tej funkcji w google?

Gość gość
tzn jak skorzystać wiem,ale mi nawet zdjęcie zamieszczone na portalu nie wyskakuje...

Gość gość
znalazłam www.dyskoteka.co zarejestrowałam się i poznałam najlepszego faceta pod słońcem :) od ponad roku jestemy razem :)

Gość goodvibesa
A na jakim portalu bylas? Ja korzystam z Randki Online dla Ciebie http://randki.zyskajwiele.pl/ i na poczatku sie tam pisze dlugo, calkiem to bezpieczne jest,bo mozna jak cos takiego oszusta zglosic

Gość Marlena_sykes
Mi odpowiada strona www.diskret.pl . Jestem kobietą, w średnim wieku i od dawna miałam dylemat – zakładać takie konto, czy nie. Ale zdecydowałam się w tamtym miesiącu i już nawet zaliczyłam jedną randkę u siebie w mieście. Poznałam faceta w podobnym wieku, z podobnymi zainteresowaniami, no i...przystojnego ;))

Gość gość
jak zwykle przed Walentynkami reklamiarze zachwalają swoje portale

Gość gość
prośba: jak można "wrzucić" na google czyjeś zdjecie w celu sprawdzenia go?