Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość James1612

Pomasturbuję się przed kobietą w stolicy

Polecane posty

Gość James1612

Jestem młodym, przystojnym i zadbanym mężczyzną. Moich miejsc intymnych też się nie mam co wstydzić : -) Uwielbiam masturbować się przed kobietami. Czy któraś z mieszkanek Warszawy byłaby zainteresowana na umówienie się ze mną na pokaz masturbacji dla Was? Twój wiek nie jest ważny. Czy jesteś młoda dziewicą czy dojrzałą kobietą chętnie trysnę na Twoich oczach. Oczywiście zupełnie za darmo. Nie chodzi mi o seks, nie musisz mnie dotykać ipt. Chcę tylko się przed Tobą rozebrać i masturbować. Ty jesli chcesz możesz być całkiem ubrana i tylko patrzeć lub np. też sie masturbować. Mogę to też zrobić przed kilkoma naraz. Jeśli jesteś zainteresowana to proszę napisz: james1612@o2.pl

Jejku, co ludzie z wami jest. Nie chciałbyś tego wyleczyć, zamiast poniżać się?

1. Pomnik Marii Curie Skłodowskiej - na Ochocie przed Instytutem Onkologii. 2. Pomnik Marii Konopnickiej w Parku Saskim. 3. Popiersie Elizy Orzeszkowej w Parku Praskim 4. Pomnik Agnieszki Osieckiej na ul. Francuskiej na Saskiej Kępie. 5. Pomnik Generał Marii Wittek - pod siedzibą Muzeum Wojska Polskiego. 6. Pomnik harcmistrzyni, odznaczonej tytułem "Sprawiedliwej wśród Narodów Świata" Wandy Tazbir na Placu Trzech Krzyży Gdy już zwalisz przed każdym z nich będziesz mógł ubiegać się o wpis do Księgi Rekordów Guinnessa :classic_cool:

I do teleexpressowej listy ludzi pozytywnie zakręconych w loży ulubieńców marmuru.

No i żadna z nich nie zwieje z krzykiem na ustach, nie będzie się śmiać z twojego ptaszka, możesz im zwalić na twarz, jeśli jesteś dość wysportowany. Tyle, że mogą wydać się nieco... Oziębłe. :classic_cool:

Gość gość
świstaku 👄 w czółko ;)