Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie radzicie z bolesnymi miesiaczkami?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam kółka godzin temu okres a teraz zawijam się z bólu :(( wzięłam juz dwie tabletki ale to nic nie pomaga. Nawet sie ruszyc nie mogę :( co zrobić żeby złagodzić bol?:(((

Gość gość
termofor z goraca woda i pod koldre

Gość gość
A jak nie masz to ja robie sobie hrrbate i przrz bluzke przykladam tam gdzie boli brzusio. A jak masz wanne to poloz sie w wannie wypelnionej ciepla woda, dodaj jakis olejek apbo plyn do kapieli i lez i sie relaksuj

Gość gość
ja mialan takie miesiaczki ze pogotowie przyjezdzalo krwotoki okropne rowniez nic nie pomagalo tez sie nagrzewalam ale ginekolog kategorycznie zabronila tego jak i goracych kapieli tez bo to powoduje krwotoki urodzilam dwie coreczki i bol jakby reka odjal czasem jak zapomne zapisac date @ i niespodziewanie dostane to nawet bym nie wiedziala gdyby nie fakt ze zauwaze na wkladce poprostu

Gość gość
ketonal :/

Gość gość
Niby się zwijasz z bólu, niby się nie możesz ruszyć, ale jednak siedzisz przy kompie/telefonie i zakładasz tematy. Mnie boli sporadycznie, ale jak już boli, to tak bardzo, że autentycznie się zwijam, jestem mokra od potu, leżę i nie ma mowy o jakimś tam stukaniu tematów (nawet na leżąco z telefonu). Odliczam sekundy do czasu, aż zacznie działać ibuprofen. Na szczęście działa, ale po około 30 minutach. I po tych 30 minutach czuję się szczęśliwa, że mi przeszło. Odzyskuję swoje życie na nowo. A takie tam zwijanie się i klepanie jednocześnie tematów to niezbyt mocny ból.

Gość gość
Ciepla kapiel i solpadeine