Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sZPILKI louboutin ! pROSZE O Rade

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czy któraś z was ma któreś z jego butów. Ja nie należę do pań które mają setki par butów bo zwyczajnie w świecie nie lubie mieć zbyt dużo rzeczy. Mój zestaw to jedna para na lato, jedna na jesien-wiosna, jedna na zima + jedna para ładnych wyjściowych. No i moje wyjściowe odmówiły posłuszeństwa i złamał się obcas. Chciałabym kupić te: http://images.eu.christianlouboutin.com/media/catalog/product/cache/27/thumbnail/1200x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/h/christianlouboutin-pigalleplato-1110874_BK01_1_1200x1200.jpg Powiedzcie mi czy te jego buty są choć troche do chodzenia. Czy jakimś magicznym cudem one mogą być wygodne? Nie chcę szarpać się 3000 na buty których nie będę umiała obsługiwać!

Gość gość
Daj spokój Te buty to zart nie da sioe w tym chodzic.

Gość gość
dzięki ... ktoś jeszcze?

Gość gość
Dlaczego nie kupisz podróbki? Nikt nie będzie wiedział czy są "prawdziwe" czy nie. No chyba żeby pod mikroskop patrzył. Moja koleżanka ma, nosi i sobie chwali. Ja nie bo bym nogi połamała.

Gość gość
Nie kupuj podrobek! Podrobki to totalny brak klasy.

Gość gośćula
oczywiście ze da sie w tym chodzić , zwłaszcza jak but porzadny , ja bym nie kupiła lauboutina bo po 1 nie stac mnie na to ,a po 2 sądzę że to trochę snobizm. Ja kupuje szpilki takie do 600 zł i sobie chwale . Tylko nie kupuj żadnego gówna z cc czy daichmana. Polecam ginno rosi