Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znam swoich rodziców

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat i doszłam do wniosku, ze lepszy kontakt mam z naszą gosposią niż z nimi. Z tą kobietą mogę nawet pożartować, zawsze wie co mi dobrego przyrządzić do jedzenia w przeciwieństwie do moich rodziców, którzy nawet nie wiedzą że właśnie zerwałam z chłopakiem....

Gość gość
W każdej przyzwoicie sytuowanej rodzinie powinien znajdować się pies, gosposia i jakieś dziecko. To normalne.

Gość gość
Niestety są zapracowani i ciągle w rozjazdach. Psa nie mam niestety ponieważ nie lubię zwierząt. Tata mial kiedyś rhodesiana ridgebacka ale niestety zmarł.

Gość gość
A w naprawdę bogatej pies, 2 koty, koń w stajni, gosposia, ogrodnik i dziecko.

Gość gość
I to w tej właśnie kolejności.

Gość gość
O czym wy mówicie w ogóle? Jaka stajnia:P Jest mi przykro w sumie, że jedyne co czuję to obojętność do nich i nasza gosposia wie więcej o mnie niż oni. Chyba tak nie powinno być. A jak jest u Was w domu?

Gość gość
U nas w domu nie ma gosposi. A ojciec jak sie nachla, to fajnie sie z nim gada ;)

Gość gość
mało tego my nie mamy gosposi, konia w stajni, 2 kotów ani nawet parszywego psa ale za to się dogadujemy tak ,że nie ma tego złego.

Gość gość
Ja też nie mam konia w stajni ani kota ani psa. Siedzę sobie w domu sama z gosposią, czasem pójdę ze znajomymi na jakąś imprezę ale szczerze to mam dość tego towarzystwa. Są strasznymi pozerami jak dla mnie i ogólnie tak sobie myślę, że gdybym nagle nie miała żadnych pieniędzy to by do mnie nawet nie zadzwonili. Mam beznadziejne życie mimo, że pewnie niektórzy z zewnątrz mi zazdroszczą. Uwierzcie, nie ma czego.

Gość gość
Zacznij chlać i sie puszczać, to może cie zauważą ;)

Gość gość
"pewnie niektórzy z zewnątrz mi zazdroszczą. Uwierzcie, nie ma czego. " x Bądź spokojna, nie zazdrościmy ci.

Gość gość
współczuję gosposi nie dość,że musi robić na chleb u kogoś to jeszcze zamiast chwilę przysiąść to ze smarkulą musi gadać !

Gość gość
Nie musisz współczuć naszej gosposi, ona jest zadowolona ze swojej pracy:) Jest bardzo miłą i ciepłą kobietą, zawsze mi smaczne rzeczy przyrządza do jedzenia, próbuje mi poprawić humor (a przecież za to jej nie płacimy), robi to z czystej bezinteresowności. Jest kochana;)

Gość gość
nie takie rzeczy gosposie udają aby utrzymać pracę, więc się nie ciesz tą bezinteresownością bo na pewno wolała by sobie w spokoju oddychnąć a nie rozkapryszoną dziedziczkę pocieszać! koleżanek nie masz,że Cie gosposia pociesza? widocznie każdy ma Cie dosyć.

Gość gość
Oj już nie bądź taka mądra co gosposia sobie myśli a Ciebie autorko przytulam przez internet:*

Gość martyna 33
Moze jest teraz tobie ciezko.Ale jest ktos kto ciebie naprawde kocha.I jest to Pan Je.zus. Bo powinnas pomyslec o zyciu wiecznym.Nikt na swiecie nie wie ile bedzie zyl.A zycie moze sie skonczyc w kazdej chwili.Ja tak mialam.Pewnego,pieknego dnia mialam straszny wypadek samochodowy.Reanimowano mnie prawie godzine.Kilka tygodni w spiaczce.Lekarze mojej rodzinie powiedzieli,ze ja tego nie przezyje,bo za silne obrazenia byly.A moja rodzina modlila sie do Jez.usa.I chociaz to trwalo to lekarze oficjalnie uznaja moje uzdrowienie za cud A jak mi smutno i mam dola to sie modle do Niego i jest mi lzej :-)

Gość gość
Ale ludzie są zawistni, że ktoś ma lepiej od nich. Dziewczyno nie przejmuj sie:)

Gość gość
j.we.