Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy go to zabolało , dostał za swoje ? Czy wkurzyłoby was to Panowie ?

Polecane posty

Gość gość

Otóż kręciłam z facetem 2 miesiace w sumie to z nim byłam , zranił mnie bardzo ponieważ najpierw obiecywał , że chce ze mna być i wgl a pozniej zrobił w bambuko i już mu się ,, znudziłam'' nie chciał ze mną być bo niby nie miał dla mnie czasu i nie chciał takiego zwiazku . Skończylismy , ja nie chciałam kontaktu on też nie i przy zrywaniu powiedział mi , ze było źle i wgl , że jestem ,, łatwa'' obraził mnie ... Dwa miesiace sie nie odzywał , zapomniałam o nim , nie miałam z nim kontaktu . Przed wczoraj napisał : Hej co u cb ? i czy nie jestem na niego zła , że pisze ... Byłam zaskoczona napisał , że nie i wgl , ze u mnie pozytywnie a ona , że to dobrze zaczał mi sie pytać o prawko ( bo robie) i zadał mi pytanie czy go lubie jeszcze czy nie ... To pytanie to było przegiecie po tym jak mnie zranił , przypomniało mi sie wszystko i napisałam mu , ze w sumie to jest mi obojetny , a tak na prawdę mam go juz głeboko w d***e :D On mi odpisał Aha haha Xd to pa :) Jakbyście się czuli gdybyście byli w jego sytuacji i nie moge go ogarnąć po jakiego ch ,,, do mnie pisał ? Ja mam 18 lat on ma 22 lata

Gość gość
Napisal bo z glownej opcji nic nie wypalilo a ty bylas w rezerwie. Nie moglas byc mu bliska skoro wypalil takie cos a potem bez wstydu i skrepowania odzywa sie i pyta wprost. Bylas opcja ale podejrzewam ze sprowadzilas go na ziemie tym tekstem i troche ukrocilas jego ego:) tak trzymaj, madra babka z ciebie:)

Gość gość
to mentalnie dzieciak jeszcze, nie ma wyrobionego charakteru, poczekaj z 5 lat na niego az nabierze cech meskich

Gość gość
Nie będę na nikogo czekac :D Za wysokie progi na jego nogi , w sumie to w tej chwili stwierdzam , że był to zmarnowany czas . Może zabrzmię jak materialistka i płytka osoba ale chodzę w droższych butach niż jego samochód i w sumie może to chore ale mam satysfakcje :D Ani on piękny , ani bogaty ani mądry :D W sumie totalne dno , nie wiem co ja w nim widziałam ?... Chyba mnie coś opętało , miałam jakieś klapki na oczach ...

Gość gość
Kręciłaś z nim dwa miesiące, szybko dałas ciała i dziwisz sie że ma Cie za łatwo i nie szanuje?

Gość gość
Nie chciałam byc zbyt bezczelna , bo ja mu też odwaliłam tzn zdradziłam go ale nie bylismy oficjalnie parą ... :D Ale w sumie jestem z tego dumna

Gość gość
Nie dalam mu doopy ... Po prostu sie bawilismy tzn macanki , całowanie itp itd

Gość Ambroży321
Hehe i dobrze :D Trzeba było mu jeszcze napisac że jest kiepski w "te klocki" :D

Gość gość
No był słaby był , a niby miał tyle lasek xd

Gość gość
????????????