Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o seksie oralnym jeszcze raz

Polecane posty

Gość gość

Panowie - jeszcze raz chciałam - dlaczego tak to lubicie? słyszałam, że nie chodzi tylko o bodźce dotykowe, ale że to też oznacza dla Was pełną akceptację najintymniejszej części ciała oraz uczucie dominacji/kontroli nad kobietą. Prawda to? Do Pań też mam pytanie - czytam właśnie, że często kobiety odbierają to jako poniżające, ale że wcale takie nie jest, jeśli partnerzy sobie ufają itd. Że kobiety powinny zmienić nastawienie. I ewnetualnie nie pozwalać się trzymać za włosy partnerowi. Mój problem polega na tym, że ja to właśnie lubię najbardziej! Jak mnie trzyma za głowę. to może nawet być szybki numerek w kiblu i nie mam nic przeciwko s*****e... i chcę się czuć poniżona... (ale oczywiście tylko i wyłącznie z moim ukochanym stałym partnerem) Jestem ciekawa, czy inne panie też tak mają? czy to ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
jesteś zboczona. seks oralny ok, ale tylko z ukochanym przy romantycznym świetle w łóżku.

Gość gość
poważnie? współczuję, brzmi trochę nudno. inni też tak myślą, że to zboczenie, że lubię tak na ostro?

Gość gość
dla mnie to normalne. facetow tez kreci wladza nad kobieta, jaj uleglosc, albo wrecz ponizenie. mnie to kreci bardziej niz wrazenia zmyslowe.

Gość włożyłam najlepszą kieckę
zapomniałaś, że seks oralny to też minetka. co do seksu oralnego. w każdą stronę uwielbiam. ostatnio z moim robiliśmy 69 i boskie doświadczenie. nie odbieram za poniżające robienie mojemu ukochanemu tzw. loda a podniecające niesamowicie. no i też mówię o swoim stałym partnerze, właściwie narzeczonym :P. chociaż akurat mój należy do typu faceta, który mojego poniżenia nie chce, nie kręci go to ale w seksie jest boski ;).

Gość gość
no właśnie nareszcie jakieś normalne wpisy. ja mam tak, że to na maksa podniecające, ale ja własnie uwielbiam to poczucie poniżenia. to mnie wlasnie podnieca. jak czuje się jak jego osobista d****** :) powaga :)

Gość włożyłam najlepszą kieckę
różne rzeczy mnie kręcą generalnie...był seks w miejscu publicznym, był w jeziorze, jest też w sypialni, a jak zamieszkamy razem będę mu czasem otwierać drzwi gdy będzie wracał do domu w samej seksi bieliźnie...każdy raz gdzie i jak nieważne jest dla mnie z nim wyjątkowa. a seks oralny...no ostatnio zwariowałam po prostu na tym punkcie, prawie za każdym razem właśnie do tego dążę ;) mega mega kręcące...podnieca mnie jego penis ;)

Gość Niebieski krecik
Hej.gdzieście były gdy was szukałem

Gość włoże najlepszą sukienkę
niebieski krecik...ja wtedy swojego szukałam...

Gość gość
ej a do panów - czy to prawda, że seks oralny (robiony wam przez partnerkę) was rozkochuje? często się słyszy "chcesz żeby się w tobie zakochał - musisz świetnie robić loda". wiadomo, że to pół zartem, ale w każdym żarcie jest trochę prawdy. pytanie - ile (tej prawdy)?

Gość piotrekwot
ja się w mojej zakochałem przed seksem oralnym ale on tez w jej wykonaniu mistrzostwo swiata ;)

Gość gość
ja ostatnio zrobiłam mojemu kochankowi loda po raz pierwszy i mam wrażenie, że bardziej to rozkochało mnie niż jego. ma cudownego penisa. choć był strasznie rozczulony po wszystkim, opiekuńczy i mnie przytulał jak nigdy wcześniej. i tak mam poczucie, że ja bardziej tęsknię, a po tym lodzie to już w ogóle tracę dla niego głowę :(

Gość pędząca do celu
00:25 też tak czuje...że znów chciałabym zobaczyć go nagiego, wziąć jego męskość do ust...niepotrzebnie o tym pisze bo się nakręcam a on w innym mieście teraz...faktycznie mam wrazenie, że to mnie do niego zbliżyło i, że on to lubi, ale ja jeszcze bardziej. niby to z minetki mam orgazm i też bardzo lubię, ale jakoś oralny seks dla faceta jakoś bardziej mnie kręci...

Gość gość
mnie też bardziej kręci lód niż minetka pomimo orgazmu, dokładnie. dziwne :)

Gość gość
może i dziwne, możliwe. ale wspaniałe...i teraz nie zasne tylko będę o nim myśleć...

Gość gość
ja nie tylko nie śpię przez to wszystko, ale i pracę zawalam, nie mogę się skupić... och seks.

Gość ra_zz
uwielbiam sprawiać kobiecie przyjemność pieszcząc języczkiem jej wilgotną z podniecenia c/i/p/k/ę... ale kłamstwem będzie jeśli zaprzeczyłbym, że uwielbiam jak kobieta robi mi loda... głęboko a jednocześnie delikatnie bierze go do ust... patrząc mi w tym czasie w oczy...

Gość gość
boże nie jestem jedyna...cudownie...ja zawalam naukę do egzaminu bo myśle o jego ciele...

Gość gość
Uwielbiam lizać cipke bardzo mnie to kreci nawet teraz bym wylizal ale jestem teraz sam

szczerze mówiąc seks oralny uwielbiam. ale ale...jest to i minetka w czasie której lubię patrzeć na mojego faceta podnieca mnie to i doprowadza do orgazmu ;) jak i uwielbiam mojemu narzeczonemu robić loda...może nawet wolę to niż minetkę...ma wspaniałego penisa mrr...podniecające. jak się ludzie kochają to jest kręcące bardzo a nie poniżające :P

Gość gość
Jest to wspaniały seks ,oralny,analny itp... lecz higiena to podstawa!!

Gość gość
Jeśli mam być szczera to wolę robić loda niż dostawać minetkę. Od minetki zdecydowanie wolę palcówkę połączona z ssaniem sutkow, ale czasem mój mąż nalega, że i on chce sobie polizać więc się zgadzam. Dla mnie oral nie jest upadlajacy ani ponizajacy. Lubię dawać przyjemność mojemu mężowi, kocham go całego wiec dlaczego miałabym mu odmawiać czegoś co daje mu rozkosz. Jest wspaniałym, troskliwym i opiekuńczym mężczyzna i zasługuje na to :-) za to jaki jest dla mnie na codzień ja odwdzięczam mu się w nocy.

Gość gość
smakował mi mój facet,bardzo ale była między nami chemia i namiętność a to potęgowało odczucia brakuje mi tego czasem,,,ale takie życie :( a o higienie to chyba nawet nie powinno się wspominać,to postawa wszystkiego-dbać o siebie należy dla siebie przede wszystkim

Gość gość
Sperma jest słodziutka