Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje marzenie to ślub jak na amerykańskich filmach. Ogromny, pełen przepychu....

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym zaprosic setki osob, w tym wazne osobistosci ,celebrytów etc. MAm w glowie plan, nawet muzyke, my wchodzimy po dlugim białym lub czerwonym dywanie i akcja ;-) jak w Shreku, znalazlam utwor ''zespolu'' Two Steps From Hell, muzuka pochodzi z filmu o jakims samuraju, bardzo piekna, potem juz tradycyjnie miliony kwiatów, po sakramentalnym tak białe gołebie w niebo albo dla draki białe kroliczki :classic_cool: Chcialabym taki slub zebym zaczela ryczec jak dziecko, zebym poczula sie jak dziecko, jak księzniczka z bajki, zeby inni tez sie tak poczuli, jak w bajce :) Nie chce zwyczajnego slubu jak wy macie :(

Gość gość
w Las Wegas ?

Gość gość
Nie :) W Polsce bym pewnie znalazla kilka miesc fajnych, w Austrii widzialam taki sliczny zamek w górach jak z bajki, we Francji masa tego jest :)

Gość gość
Nie widzę przeszkód, milion-dwa i będziesz mieć taki ślub.

Gość gość
A znalazłaś już dupka który ci to zasponsoruje?

Gość gość
Nie wziąłbym cie za żone. Skoro na jedna impreze chciałabyś wydac ponad 100 tyś jak nie wiecej to moim zdaniem strata pieniedzy

Gość pandamaladrzewna
a ja bym chciała iść w krótkiej białej rozłożystej kiecce takiej retro i z czerwonymi ustami...żeby byli moi rodzice i mojego mama bo ojciec i tak mnie jego nie lubi, żeby byli nasi przyjaciele i znajomi a potem impreza zamiast wielkiego wesela :P