Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitopanterka

Pytanie do kobiet , tylko do kobiet, matek i kafeterianek

Polecane posty

Gość pitopanterka

jeśli nie macie dzieci, miałybyście mieć córkę, miałybyście jedną możliwość : wybrać dla córki wielką urodę, piękno, powodzenie, sukces na tle urody np. fotomodeling, sława, aktorstwo, ale niezbyt mądra, w szkole miałaby oceny dość słabe, na studia by nie poszła, albo na łatwe, ale wszyscy by się nią zachwycali, miałaby powodzenie u mężczyzn, niektórzy wspólczuli by jej głupoty czy mieć córkę brzydulę, ale za to bardzo mądrą, miałaby sukcesy naukowe, wszyscy by chwalili ją za intelekt, ale nikt by jej nie prawil komplementów , niektórzy by nawet współczuli jej brzydoty

Gość gość
Brzydka i madra:) tak jak mama a jeste bardzo szzesliwa:)

Gość gość
W kazdej brzyduli jest piekno,wiec madra,szczesliwa brzydule.

Gość gość
A dlaczego jest taka ocena ze ładna zgrabna jest od.razu głupia? Nie dajecie zadnej szansy takiej dziewczynie Od razu gdy już jest śliczna modeleczka to już głupia dziwią itd.A brzydka.to mądra.Mam żonę młodą 19 lat dom Stary bieda trochę jeżdżę Starym autem a wybrała mnie A.mogła mieć biznesmena I tego ludzie.właśnie nie rozumieją.

Gość gość
Właśnie brzydkie to głupie wyrafinowane te przeciętne

2:0 dla brzydul, a jest jakaś laska co chciałaby mieć przepiękną córkę? widziałam reklamę Rimmela i tam modelka miała cudowne, boskie usta, chciałabym mieć taką córkę, byłabym z niej dumna :)

szczerze nie chciałabym żadnej...ani córki kujonki bo wolałabym inteligentną niż mądrą ślęczącą nad książkami a głupia córka to by była chyba kara...

chodziło mi o to , przychodzi wróżka i pyta "Twoja córka osiągnie wielkie szczęście i sukces, wybierz czy chcesz by osiągneła go w dziedzinie naukowo-badawczej czy pod względem urody?" no ja bym wybrała piękną, co z tego, że taka Maria Curie-Skłodowska była mądra jak nie była na okładce magazynów? :)