Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

presja na dziecko

Polecane posty

Gość gość

mam 27lat, chciałabym już zostać matką, za kilka mies bierzemy slub, zakonczylismy remont mieszkania. Siostra mojego przyszlego meza ma miesieczne dziecko. Zamiast sie cieszyc ich szczesciem jestem poirytowana, Jej ciągłymi komentarzami że mam już swoje lata. Ona ma lat 21, typowa "wpadka", szybki wynajem mieszkania i jakoś się układa. A ja już świruję przez to...

Gość gość
a ja mam 30 l i nie chce miec dzieci ;)

Gość autorkaa
i nie ma w tym nic dziwnego, jedni chcą a drudzy nie chcą. Ja natomiast świruję, a przecież nie jestem skazana na bezdzietność. Irytują mnie komentarze młodej i się już sama zastanawiam czy dobrze robię biorąc upragniony ślub.

Gość gość
Bylam w podobnej sytuacji , tylko ja to tak jak twoja siostra , a na twoim miejscu byl "przyjaciel"! Mam odchowane dzieci , a oni w tym czasie sie dorabiali. Maja chate , kase itp , ale dzieci nie ma! 5 poronien , 3 in vitro , dziecka nie ma ! Komentarz "przyjaciela" oddal bym wszystko co mam , za dzieciaka ! Wszytko co nas w zyciu spotkalo ma za/je/bi/ste/ znaczenie na przyszlosc , nawet wpadkowa CIAZA twojej siostry !

Gość gość
Nie przejmuj sie powiedz ze nie masz zamiaru zrobic wpadke i byc w ciazy zeby onasie dobrze czula.

Gość gość
oboje chcemy juz dziecka, natomiast chciałabym się jeszcze te kilka miesievy nacieszyc samymi przygotowaniami do slubu, wspolnym mmieszkaniem. Młoda była przerażona na samym początku, źle przechodziła ciążę i poród, a teraz mówi mi że przecież ja już nie jestem młoda, a ona miała takie problemy.

Gość autorkaa
to jest te głupie gadanie typu: ooo widze ze poczulas instynkt, to robcie robcie dzicie. Po co Wam wesle? to takie niemodne.

Gość gość
moze sie ktos jeszcze wypowie?

Gość gość
dziewczyny moze ktos ma ochote sie wypowiediec?

Gość gość
boże jakaś Ty nagorliwa, opanuj się.... co do tematu: możesz mi powiedzieć dlaczego niby dorosła kobieta tak się przejmuje szczekaniem jakiejś gówniary?? powiedz jej, ze Ty jej życia nie układasz, że ma sie nie wtrącać i uwazasz temat za zakończony

Gość gość
co sie przejmujesz

Gość gość
27 lat - i masz swoje lata?! WTF! Od 27 lat to dopiero kobiety powinny rodzić w dziesiejszych czasach... 21 lat to masakra jakaś. Ja pomyślę za 5 lat jak bede miała jakieś 29...

Gość gość
u kazdego jest inaczej I nalezy to uszanowac

Gość gość
no właśnie

Gość gość
po co sie gowniarka przejmujesz

Gość gość
ano dobrze c***iszą