Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiele facetow od czasow szkolnych wysmiewalo mnie,odrzucano i teraz nieraz..

Polecane posty

Gość gość
Mnie tez,dorosli faceci nie sa lepsi od dzieciaków.

Gość gość
trafisz kiedyś na kogoś kto zobaczy twoje zalety. ja trafiłam i mam dokładnie takie same doświadczenia z prostakami. najbardziej wkurzające jest to, ze ja nikogo nie prosze o ocenę wyglądu, chcę po prostu żyć i nie musiec mieć do czynienia z hołotą. ludzie są podli ...ale nie wszyscy

Powiem ci że jeśli facet otwarcie wyśmiewa się z brzydkiej dziewczyny to znaczy że mu się podoba ale że rodzi się w nim odrzucenie nie z powodu twojego wyglądu lecz jakiejś ideologicznej przekory to następuje u niego opozycyjny tok myślenia wobec tego co naprawdę czuje, a bardziej wyśmieją ci już milczący. To schematyczna odpowiedź gdyż możesz wyolbrzymiać i dramatyzować.

Gość gość
Po co sobie zawracasz głowę przeszłością, żyj teraźniejszością i przyszłością :D

Gość gość
najbardziej wkurzające jest to, ze ja nikogo nie prosze o ocenę wyglądu, chcę po prostu żyć dokladnie mam to samo

Gość gość
Jak tak to przeżywasz to teraz możesz sama się wkręcać, każde zachowanie nawet te pozytywne interpretować jako wrogie :D

Gość gość
Tutaj nie znajdziesz pocieszenia u kobiet, to same pustaki, jednym chórem bluzgające na facetów nie spełniających ich z du/py wziętych wymagań i wysyłające ich do gazu :D

Gość gość
Moje kolezanki mialy powodzenie,faceci za nimi zabiegali,a mnie nikt nie chcial.. :(

Gość gość
do" syn fubu" ,to jak wytlumaczysz takie zachowanie faceta ? Spotykalam sie z facetem ktory co jakis czas mi dokuczal ,jak go nie chcialam,nie chcialm sie z nim spotykac to wyzywal ,ze dzifka ,ze brzydka ,ze ok nie chce juz ze mna sexu bo i tak brzydka jestem ,takie tekst potrafil mi powiedziec przez telefon ...plakalam pozniej... przykro mi bylo... bo tak to latal za mna wydzwanial jak szalony.. raz mi powiedzial ze nie pdooba mu sie to ,ze Ja chodze jak jakis PAW",,, i raz mowi ze on ladniejszy od emnie jest w wpadl w smiech... raz zadzwonil tez i mowi "teraz to ladniej wygladasz" ...... ehhh ,a on jak wygladal ?... Niski jak na faceta ,maly penis,niezbyt dobrze bzykal , ma lysine na srodku glowy... jakies brzydkie nogi takie chude ...a ja ogolnie podobam sie facetom ,oczywiscie nie wszytskim ... a on tak mi dokuczal... a jak wystroilam sie ubralam sukienke ,szpilki to mowil ,ze wygladam jak dzifka,zartwoal sobie,jak rozmawialam przez telefon z kolega ,to byl pozniej zly na mnie... a cal czys wydzwanial do mnie ja olewalam go ,nie zawsze chcialam sie spotykac,wkurzal sie...i mowil ze nie podoba mu sie jak go traktuje ..bo traktuje go jak pieska... wkurzal sie ..

Gość gość
Ludzie pusci,ktory nie rozumieja nic z zycia,nie dostali do zycia kopa to wlasnie ci ludzie wysmiewaja kogos wyglad..ale nie wiedza co zycie im przygotowalo,zeby zrozumieli..

Gość gość
NIestety nie ma sprawiedliwosci

Gość gość
o co chodzi ?