Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poszlibyscie do faceta stomatologa czy raczej sie wstydzicie

Polecane posty

Gość gość

czy poszlibyscie do faceta stomatologa czy raczej sie wstydzicie

Gość gość
bo mam zeby dosyc brzydkie i z osadem brazowym na dole szczeki.. i wstydze sie isc do mlodego dentysty faceta.. co innego jakbym miala idealne zeby. a wy tez byscie nie poszly do faceta jakbyscie mialy dosyc brzydki usmiech?

Gość gość
ja wolę lekarzy w postaci damskiej - niby mężcyzźni są lepsi - ale do faceta ginekologa bym nie poszła :D dentystkę też wolę kobietę. Lekarz piewszego kontaktu już mnie tak nie robi może być on, czy laryngolog.

Gość gość
nie wyobrazam sobie zebym szla do mlodego faceta stomatologa z kamieniem albo próchnica..troche wstyd!a nie daj boze jakby mi jechalo z buzi a oni sie tak nachylaja nad pacjentem:)prawie do buzi wchodza swoja buzią:)oblesne to jest u stomatologów.

Gość gość
to fakt do przystojnego i mlodego dentysty tylko z pieknymi zebami i tylko na zabiegi estetyczne:)

Gość gość
zwykle płeć lekarza nie robi mi róznicy (nawet ginekologa), ale jakoś stomatologa wolę w wersji żeńskiej nie wiem czemu :P

Gość gość
ale pustaki tu siedzą :O nie pójdą do lekarza, bo jest facetem :O trzeba było dbać o zęby to by nie było wstydu. Fuj :O:O

Gość gość
Wolę stomatologa mężczyznę; zauważyłem, że stomatolodzy kobiety to często furiatki.

nie. mam zadbane zęby, nie mam się czegoś wstydzić, a płeć dentysty chyba nie ma znaczenia. chociaż nie byłam nigdy u faceta dentysty bo całe życie chodzę do jednej dentystki - bardzo miła, a do ortodontki faktycznie chodziłam furiatki ale za to robiła cuda, serio świetnie mi zęby zrobiła, więc warto było ją przeżyć. :P ale do faceta dentysty bym się nie wstydziła :P dziwne mi się wgl to pytanie wydaje, do lekarza się idzie dobrego i takiego który człowiekowi odpowiada a nie na płeć patrzy...

Gość gość
W ogóle do zawodu stomatologa często ciągną osoby mające problemy ze złością i z dystansem psychicznym.