Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Deyton69

Zakochałam się w dobrym koledze mojego chłopaka :(

Polecane posty

jestem z moim chłopakiem już 2 lata , mam 17 lat i do tej pory byłam z nim szczęśliwa fakt mój chłopak jest trochę c***owaty ( słodki ) i naprawdę mogę mu powiedzieć wszystko ale ostatnio stał się nerwowy , sprawia mi przykrość i ogólnie czuje ze to już nie to samo , jego kolegę znam już od jakiegoś czasu , ale ostatnio bardzo mi się spodobał kiedy go widzę to się uśmiecham , cięgle gdy mnie widzi zagaduje do mnie i ostatnio napisałam do niego był bardzo miły umówiłam się z nim na przyjacielskie spotkanie , sama nw czy pójść mam wyrzuty sumienia ale mówię wam jest wysoki i taki zabawny zawsze kiedy coś mówi to się śmieje jest męski , tylko w tym problem że nw co teraz zrobić wybrać tego starego czy nowego ? jeśli bym wybrała starego to bym z nim dalej była ale ja naprawdę czuje ze to już nie to co kiedyś , natomiast jakbym z nim zerwała żałowałabym ze nie spróbowałam odbudować naszego związku i nie maiłabym pewności czy jego kolega mnie wg chce , choć słyszałam ze pytał się o mnie typu jaka jestem i wg ... co robić pomocy :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować