Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fatalne uczucie po BAAARDZO toksycznym związku

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat a moja pierwsza miała 22lata i była niedojrzała, psychika gimnazjalistki albo i gorzej. Po 3 randce próbowała mnie oplątać i wpływać na mnie, po 4 randce powedziała że ze sobą chodzimy i na 5 był seks. Nawet nie zdążyliśmy się poznać. Potem oczywiście miała setki żądań(zamieszkajy razem, pokaż mi wszystkich znajomych,kiedy byłeś na piwie ostatni raz, zabierz mnie tam i tam, przedstaw mnie rodzicom, zacznij się tak ubierać). PO miesiącu miałem nerwicę. Zerwała z dnia na dzień przez telefon, potem napisała do byłego i zaczeła się z nim spotykać. Nic nie wyszło , wróciła do mnie ale zdradziła. Ja zerwałęm kontakt, dostała bana wszędzie gdzie się da. Zawsze jak z nią rozmawiałem mówiła ze nic do niego nie czuje ale czasami zagląda na jego profil, i że uważa go za idiotę... To po co się z nim spotkała?! Teraz po raz 5 wywaliła go i dodała do znajomych... Żałosna. Twoja jest taka sama. Jak laska szuka kontaktu z byłym to coś jest na rzeczy. Jak do mnie pisze ktoś kogo mam gdzies to nie odpisuję i tyle. Tak robi każda kobieta która jest szczesliwa. Wiem to bo moja CAŁY CZAS zachowywała się jak twoja a na końcu WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA! Mimo półtora roku ona nadal go kochała i myślę że dalej kocha a byli tylko 3 miesiące. Mam traumę po tym związku i mimo pół roku nie chcę być z nikim.

Gość gość
nikt nic?

Gość gość
Więc daj sobie czas, odpocznij, baw się :)