Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciocia Ala

czy wypada w niedzielę wietrzyć pościel na balkonie ?

Polecane posty

Gość gość
nie wypada

Gość gość
co jeszcze pustaku tu napiszesz?Już o psich g****ach skończyłaś?:D

Gość gość
jak to na s łońcu? Na księżycu powieś, mamy noc

Gość gość
ja wale co wypada a co nie, robie co chce a nie co wypada

w sumie ja też ale troche się krępuję i chce miec dobrą opinię, ludzie wystrojeni odświętnie idą do kościoła a ja wieszam kołdrę i poduchy

Gość gość
jak nie wdać jej z ulicy tylko sobie na suszarce leży to komu to przeszkadza? A jak masz pościel wywaloną jak w cygańskim wozie i jeszcze majty i rajstopy... to inna historia.

Gość gość
ja odkurzam w niedzielę i robię pranie i c..uj mnie to obchodzi co pomyślą inni, pracuje w tyg do późna i nie mam czasu tego zrobić, a jak kiedyś włączyłam pralkę po 22 to sąsiadka przyszła,że jej przeszkadza, w soboty pracuję do 15 a później jadę do marketu na większe zakupy więc po powrocie też jest późno i jestem zbyt zmęczona aby to zrobic. Kazdy niech się zajmie sobą i robi to co uważa.

Gość gość
a wypada przed blokami rozwieszać sznurki i suszyć na nich swoje ubrania i gacie??!!!! stare dewoty z mojego osiedla które nie maja balkonów tak robią, i mi też to przeszkadza!!!

Gość gość
ja tez to wale chodze na zakupy w niedziele, sprzątam w niedziele, piore i żyje jak chce i nikomu nic do tego a jak ktoś sie boi palcem ruszyć bo co ludzie powiedzą to jakaś masakra myslenie rodem ze wsi zabitej dechami i średniowiecza, zapewniam cię że 99% społeczeństwa ma gdzieś czy suszysz ubrania w niedziele i czy przypadkiem nie są to gacie

niedziela- jedni ludzie wystrojeni w eleganckie ubrania idą do kościoła a inni w sportowych ciuchach z całą rodziną wyjeżdżają rowerami na wycieczkę

ale to nie komuna że każdy pracuje od rana od poniedziałku do piątku, ludzie różnie pracują i każdy musi posprzątać