Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice dajac mi wszystko trochę mnie skrzywdzili.

Polecane posty

Gość gość

Czesc kobietki. Temat może wydawać się dosyc kontrowersyjny,bo większość z Was pisze tutaj o tym,że nic od rodzicow nie dostali,a ja dostalam wszystko i też jest mi z tym źle. Moi rodzice zapewnili mi pod względem finansowym wszystko,zawsze mialam markowe ciuchy, wycieczki za granica,drogi sprzęt, telefony,komputery,no wszystko czego dusza zapragnęla..Ale.. teraz gdy sama zostalam mamą i żoną widzę, że też wyrządzili mi krzywdę. Jako kobieta nie potrafię gotować,jestem niegospodarna, bardzo wygodna, czuję się złą mamą i żoną. Nigdy ze swoja mama nie gotowalysmy razem,nie sprzatalysmy,zawsze mialysmy od tego panią która to robiła.Moi rodzice nigdy się ze mną nie bawili , zawsze podrzucali mnie gdzies na jakies zabawy, albo siedzialam z nianią. Chciałabym być inna mama niż moja.Chcialabym nie przekladac pieniedzy ponad zycie rodzinne,ponad czas spędzony z wlasnym dzieckiem. Widze jak moj mąż zajmuję się naszą córeczką , jak wielka przyjemnosc sprawia mu czas spedzany z nia.A mi wydaje się,że nie potrafię,że corcia woli tatę. :(

Gość gość
Rodzice wcale nie dali Ci wszystkiego- nie dali Ci swojego czasu, ciepła rodzinnego, nie wpoili podstawowych obowiązków, nie nauczyli "życia w rodzinie"- zamiast zajać się Tobą, płacili żebyś zajęła si≤ę sobą sama albo żeby zrobił to ktoś inny. I tak, na pewno skrzywdzili. A co do męża- wiesz, mój też dzieckiem zajmuje się zupełnie inaczej niż ja, ja nie potrafię się zaangażować aż tak w zabawę...