Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ginące pieniądze z portfela

Polecane posty

Gość gość

Podczas wakacji wróciłam do rodzinnego domu, ponieważ obecnie studiuje w innym mieście. Spędziłam w domu około 3,5 miesiąca. Podczas tego czasu, codziennie pomiędzy 16-18 nie było mnie w domu, ponieważ pracowałam. Mój problem polega na tym, że zaczęły mi ginąć pieniądze z portfela. Nie są to duże kwoty około 10zł. Podczas gdy mnie nie było, w domu została tylko babcia i moja młodsza siostra, która ma 8lat. Siostry i tak pewnie nie było w domu, bo większość czasu spędza z rówieśnikami. Nie chce nikogo osądzać, ale po prostu nie mam już siły. Może macie jakieś sposoby, gdzie ukryć portfel lub co z tym zrobić, żeby pieniądze już nie gięnły?

Gość gość
Dlaczego nie nosisz portfela przy sobie?

Gość gość
niestety nie mogę wziąć portfela ze sobą, bo nawet nie mam go gdzie włożyć.

Gość gość
No to zostaw portfel na widoku, a pieniądze pod dywan. Tam nikt nie szuka :)

Gość gość
pdejrzewasz osmiolatke jak sadze.... bo w babcie kleptomanke raczej nie uwierze :D,nie wydaje ci sie ze to bardzo odpowiedni czas na wyjasnienie dzieciakowi ze kradzione nie tuczy a nie do udawania ze nic sie nie stalo?

Gość gość
nie, nie podejrzewam siostry. Z tego względu, że mówi kiedyś też, zginęło jej kilka groszy z skarbonki. Po za tym, ona nie grzebie po torebkach i szafkach, bo wie że tak nie można