Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, że wysokie kobiety wstydzą się siebie? I mają rację

Polecane posty

Gość gość
nie nie zauwazylismy tego sa wlasnie dumne i prezentuja swoja postawe, a niskie sie wsydza

Gość gość
wadą wysokiego wzrostu jest to że się wszędzie wyróżniać one nie wstydzą się wzrostu tylko takiego bycia na świeczniku non stop - każdy się na ciebie gapii a jak jesteś dodatkowo bardzo ładna to przerąbane

Gość gość
ja mam ponad 180 cm i bardzo się z tego cieszę, nosze głowę do góry. Absolutnie nie mam kompleksów, a mężczyźni wodzą za mną wzrokiem

Gość gość
Jestem wysoka i kompleksow nie mam,nosze obcasy i wygladam fajnie.Wszystkie modelki sa wysokie.Porownaj sobie,jak sie prezentuje wysoka na obcasach w czymkolwiek,a jak wyglada niska o krotkich nozkach?:D

Gość gość
no mam porównanie i właśnie wysokie wyglądają głupio na obcasach jak na szczudłach pokracznie, szpilki dla niższych kobiet i u nich noga wygląda zgrabniej

Gość gość
hahaha...tylko zazdrosne karlowate lochy napisza,ze niska wyglada lepiej:D,piekna smukla dziewczyna zawsze wzbudza sensacje a wy karakany z taboretem chodzcie:D

Gość gość
a ja jestem wysoka i leca na mnie i wysocy i niscy :)

Gość gość
buhaha u was karakanow tylko buty widac,wyglada to komicznie:D,krotkie nozki,tulow jeszcze krotszy:D...zawsze napiszesz karlowata locho nieprzychylnie to dlatego,ze zazdroscisz:D:D