Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja auttrokkaaaa topiku

Pamietacie temat o zlych wynikach corki

Polecane posty

Gość to ja auttrokkaaaa topiku

Od piatku corka jest na antybiotylku.Wezel chlonny zmiejszyl sie.zROBILAM jest badanie na przeciwciala Ebv- munonuklezoza.Troszke sie czeka na wyniki .PRawdopodobnie beda we wtorek. Dzis miala robione usg brzucha- sledziona oraz watraba w normie. nie sa powiekszone. Dopiero w piatek ide na kontrol do rodzinego. Myslicie zenagorsze choroby mozna wykluczyc?

Gość gość
jeśli to mononukleoza, to czemu tak długo się czeka? Trzeba było do szpitala.

Gość gość
moj syn przeszedl mononukleoze... czego dowiedzialam sie juz po chorobie... nie wiem jakie objawy miala twoja corka ale ja bylam u kresu sil

Gość gość
Mój syn 7 letni w tamtym roku byk na to w szpitalu

Gość gość
Przy tej chorobie powiększona jest śledzion a . Mój syn Po wyjściu ze szpitala musiał na siebie przez 2 miesiące uważa za c nie chodził do szkoły .nie mógł biegać skakać musiał uważać by się nie przewrócić żebykktoś go nie uderzył w brzuch żeby śledzion a nie pękła .... :-( Mówi się ze to choroba studentów . Miał antybiotyk trzy dniowy . węzły chłonne bardzo powiększone . Po prostu strasznie . Do tego miał gorączkę . Nie wiem jak się zaraził . Można przez ślinę i krew... dziwne by 7 letnie dziecko tak właśnie się zaraził o . A i dowiedziałam się że zarazić się mógł już dużo wcześniej tylko dopiero później się to objawił o ....

Gość gość
Dodam jeszcze zw w szpitalu nie chciało się wierzyć lekarzom ze 7 letnie dziecko ma ta chorobę ....

Gość gość
bo bez wyniku ebv lekarz nie moze stwierdzic tej choroby. a na wynik sie czeka. wysylaja material zbadania gdzies w polske.